Kultur
Vildtaften i Mariager: En aften i jagtens og smagens tegn på det historiske Hotel Postgaarden
Sidste chance for tilmelding til årets “vilde” kulinariske højdepunkt i Mariager
Fredag den 24. oktober byder Hotel Postgaarden på en helt særlig oplevelse for madentusiaster, når dørene åbnes til årets Vildtaften. Arrangementet, der efterhånden er blevet en fast tradition i rosenbyen, står i jagtens og efterårets tegn med et eksklusivt treretters menukort baseret på vilde råvarer.
En menu med naturens bedste smagsnuancer
Aftenen begynder med “snacks og bobler” – sprøde krustader med cremet fyld af fasan, gravet filet af rådyr med rødbede samt vildtfanget ørred med citron og urter. Hertil serveres et glas Crémant d’Alsace Brut Organic fra Vins Sipp Mack i Alsace, Frankrig.
Som hovedret kan gæsterne se frem til krondyrfilet med skorzonerrødder, kastanjer, vildtsauce og trøffelmos – en ret, der både dufter og smager af efterår. Til dessert rundes aftenen af med den klassiske Pære Belle Helene.
Læs også:
Sidste tilmelding i morgen
Ifølge Hotel Postgaarden er der rift om pladserne.
Der er sidste tilmelding i morgen, onsdag den 22. oktober klokken 18.00, så man skal skynde sig, hvis man vil med til en aften fyldt med smag, hygge og jagtstemning,
Arrangementet finder sted fredag den 24. oktober på Hotel Postgaarden i Mariager. Prisen er 450 kroner pr. person.
Tilmelding kan ske ved at kontakte hotellet på telefon 98 54 10 12 eller mail@hotelpostgaardenmariager.dk
Læs også: