Vejarbejde vil påvirke trafikken på Grenåvej fra i morgen

26. november 2023
Vejarbejde vil påvirke trafikken på Grenåvej fra i morgen

Fra mandag den 27. november og frem til midten af december bliver Grenåvej indsnævret på strækningen fra Ørneborgvej til Kristrup Engvej på grund af vejarbejde. Desuden spærres vejen helt for trafik natten mellem søndag og mandag den 3.-4. december.

Trafikanter på Grenåvej vil fra mandag den 27. november og frem til midten af december skulle væbne sig med lidt ekstra tålmodighed.

På grund af vejarbejde bliver vejen indsnævret på strækningen fra krydset Ørneborgvej til Kristrup Engvej. Det vil være muligt for bilister at passere arbejdet i begge retninger, men hastighedsgrænsen bliver på 50km/t. Samtidig vil cyklister i retning mod Randers blive ledt over i modsatte side af vejen på den anden cykelsti, der midlertidigt bliver dobbeltrettet på strækningen.

Årsagen til indsnævringen er det arbejde, der skal udføres i forbindelse med etableringen af en ny sidevej til Grenåvej. Der skal blandt andet laves svingbaner, fortov og cykelsti til vejen, som bliver den nye adgangsvej til Brødstedlundområdet.

Vejen spærres i begge retninger en enkelt nat

Også Vandmiljø Randers har planer om at udføre arbejde på Grenåvej samme sted, og dette arbejde vil foregå natten mellem søndag og mandag den 3.-4. december.

Her skal der graves en ny kloakledning under den nye vejtilslutning til Brødstedlundområdet, og Grenåvej vil derfor være spærret for trafik i begge retninger fra søndag kl. 18.00 til mandag morgen kl. 06.00.

Mens der er spærret vil der være skiltet med omkørsel via Kristrupvej. Busserne på strækningen bliver også omlagt i det berørte tidsrum, så hold øje med midttrafik.dk, hvor ændringerne i køreplanerne vil fremgå.

Når vejen åbnes mandag morgen vil der ikke være asfalt på det sted, hvor vejen har været gravet op og hastigheden vil derfor være sat ned. Ny asfalt vil blive lagt i løbet af mandag formiddag efter myldretidstrafikken.