Del på Facebook   Print siden

Ungdomsfodbolden er tilbage: De 3 ligahold åbner alle mod Silkeborg

Randers
Fredag 12. august 2022 kl. 20:00

Ungdomsfodbolden er tilbage: De 3 ligahold åbner alle mod Silkeborg

Af Carina Kondrup

Ungdomsfodbolden er tilbage: De 3 ligahold åbner alle mod Silkeborg

Randers Freja FC’s ungdomsspillere er igen klar til at trække i kampuniformen og spille betydningsfulde kampen. U15-, U17- og U19-Ligaen starter alle op i weekenden.
Superligaen har været i gang i snart en måned, men vores talentfulde ungdomshold har endnu ikke været i kamp. I weekenden starter ungdomsfodbolden igen og vores tre ældste drengehold åbner alle sæsonen på hjemmebane mod Silkeborg IF. I sidste sæson endte alle tre hold i den bedste halvdel af deres respektive ligaer. Nu er nogen rykket op som seniorer, mens andre er rykket en årgang op. Spørgsmålet er nu hvad forventningerne til den kommende sæson er og hvordan opstarten gået for henholdsvis U15-, U17- og U19-holdende? Vi har spurgt de tre cheftrænere om netop dette.

U-15 spillerne er rykket op i de landsdækkende rækker. U15-træner Søren Emil Overgaard fortæller følgende om deres opstart:

- I en opstart søger man forskellige svar. De svar kan være positive såvel som negative. Det er vigtigt at forstå, at negative svar også kan være gode svar. Vi ved hvad vi skal blive bedre til, og vi har også fået svar på, hvor vi kan gøre ondt på vores kommende modstandere. Gruppen har vist ydmyghed, viljestyrke og passion i deres tilgang på træningsbanen, hvilket vi skal holde fast i resten af sæsonen, siger U15-træneren og fortsætter om forventningerne til den kommende sæson:

- Drengene kommer ud for en ny udfordring, da de nu skal spille i en national række mod de højest rangerede licensklubber i Danmark. Det kommer til at give os en masse spændende udfordringer, hvor vi vil blive udfordret i hver eneste kamp vi spiller. Det kræver ærgerrighed for at blive bedre hver eneste dag. Forventningen er, at vi gennem sæsonen vil flytte os og komme tættere på de hold som er foran os pt, slutter Søren Emil Overgaard.

"Vi vil ud og vise hvad et Randers hold er gjort af, vise vores værdier flot frem og vinde nogle fodboldkampe." Hans Paarup, U19-cheftræner

Hos U17-holdet skal man forsøge at bygge videre på sidste sæsons femteplads i ligaen. Der er kommet en række nye spillere op, mens andre er rykke op som U19. Michael Ravn fortæller her hvordan han har oplevet opstarten for sit mandskab:

- Vi har haft en blandet opstart. Holdet har været lidt ramt af både sygdom og skader, så det har langt fra været perfekt. Omvendt har vi haft en masse fede træninger og fem gode kampe. Vi har spillet to uafgjort mod Wolfsburg (3-3) og Kiel (1-1), haft et stort nederlag til St. Pauli (1-5) og fået to sejre over Viborg (2-1) og Viking Stavanger (3-2). Derudover har Laurits været med U17 landsholdet og fået en super oplevelse. Det har været lidt op og ned det hele, men der bliver arbejdet rigtig godt på træningsbanen og det er altafgørende for udviklingen, siger U17-træneren.

Holdet har haft international modstand på højt niveau, og det er fortsat de lokale drenge der præger holdet. Hvad mon vi kan vi forvente af holdet i den kommende sæson? Michael Ravn fortæller følgende:

- Vi vil repræsentere Randers Freja FC’s identitet hele vejen igennem. Vi skal fremstå som en hårdtarbejdende gruppe både på og udenfor banen. Gør vi det, har vi i de seneste sæsoner set, at vores arbejde helt nede fra ATK + centeret (tilbud til spillere fra partnerklubber i årgangene U10-12) og op, giver gennemslagskraft for vores hold. Der er 22 spillere i U17 truppen, som har spillet i klubben siden U13. Drengene kender hinanden og klubben. De har et stærkt kammeratskab og kommer hellere end gerne lidt tidligere og tager lidt senere hjem fra klubben. Der er en passion for at træne og udvikle sig, og forventningen er vi kan fastholde den kultur. Der er rigtig meget kvalitet i truppen, så vi bliver helt sikkert også konkurrencedygtige i U17 ligaen, slutter U17-træner Michael Ravn.

Holdet møder lørdag sidste sæsons nærmeste konkurrent fra Silkeborg IF. Det samme logo er på brystet af U19-holdets modstander, når de et par timer før sparker sæsonen i gang. Træner Hans Paarup beretter om en klassisk optakt hos det ældste drengehold i klubben:

- Opstarten har været meget klassisk. Der er blevet arbejdet taktisk og fysisk, men selvfølgelig også med et individuelt fokus. Vi havde en god træningslejr i Løgumkloster, hvor vi mødte Wolfsburgs U19-hold (1-0). Her blev det til et glædeligt gensyn med den lokale dreng Christian Østergaard, der blev solgt for lidt over lidt over et år siden. Derudover har vi spillet mod Lysengs 3. divisions senior (0-1) og Viking Stavanger (3-2). Flere spillere har haft mulighed for at vise sig frem på reserveholdet for Superligaen, hvilket også har været positivt. Drengene har gjort det godt i opstarten og har arbejdet hårdt. Nu gælder det om at finde ind i en god rytme når sæsonen og skolen starter. Vi glæder os til at komme i gang på lørdag på hjemmebane mod Silkeborg, starter Hans Paarup og fortsætter om forventningerne til den kommende sæson:

- Vi vil ud og vise hvad et Randers hold er gjort af, vise vores værdier flot frem og vinde nogle fodboldkampe. Hvor mange sejre det i sidste ende bliver til må tiden vise, men vi spiller hver kamp for at vinde. Derudover forventer vi at de enkelte spillere udvikler sig så meget som muligt, hvilet både gælder på fodboldbane og som unge mennesker. Jo ældre de bliver, desto mere pres er der på dem, og det skal de kunne håndtere. Vi skal arbejde fokuseret og passioneret i dagligdagen med træninger af høj kvalitet, hvor spillerne går det ekstra stykke i der skal til for at opnå fælles succesoplevelser, slutter U19-cheftræneren.

Vi glæder os rigtig meget til at se en masse ungdomsfodbold på banerne omkring Cephues Park i Randers. Det hele sparkes i gang på lørdag, hvor alle de tre hold møder Silkeborg IF. Alle er velkommen til at komme forbi og støtte op om vores talenter. Kampene spilles på følgende tidspunkter:

U15-Liga:

Randers Freja FC – Silkeborg IF
Kampstart kl. 13:00

U17-Liga:

Randers Freja FC – Silkeborg IF
Kampstart kl. 15:15

U19-Liga:

Randers Freja FC – Silkeborg IF
Kampstart kl. 13:00© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Randers

Randers Kommune vil fastholde seniorer i job
Randers
Mandagens strømpris
Mandagens strømpris
Randers
20 års jubilæum for nordisk konference på dagtilbudsområdet
20 års jubilæum for nordisk konference på dagtilbudsområdet
Randers
Dødsfald Randers
Dødsfald Randers
Randers
Pluk dine halloween græskar hos Randers Plukselv Græskar
Pluk dine halloween græskar hos Randers Plukselv Græskar
Randers
Gå en tur i Gudenåengene for en rigtig god sag
Gå en tur i Gudenåengene for en rigtig god sag
Randers
Dødsfald Randers
Dødsfald Randers
Randers
Dødsfald Randers
Dødsfald Randers
Randers
Randers blandt landets tryggeste kommuner
Randers blandt landets tryggeste kommuner
Randers
Skeletterne vælter ud af de gamle værksteder!
Skeletterne vælter ud af de gamle værksteder!
Randers
Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder