Uafgjort mod OB: Flot comeback var tæt på at blive til tre point

Randers
Søndag 24. juli 2022 kl. 22:00

RandersFC Logo

Af Klaus Hansen

Det endte 2-2 i kampen mellem Randers FC og OB, hvor Randers FC kom fra baghjul efter at have været nede med 0-2.

Søndag eftermiddag kl. 14 tog Randers FC imod Odense Boldklub hjemme på Cepheus Park Randers. Kampen skulle vise sig at blive en målrig affære med masser af chancer og et hjemmehold, der i store dele af kampen var dominerende.

Inden kampens start blev der uddelt blomster til Adam Andersson for hans debutkamp i sidste runde samt til Tosin Kehinde, der i dag rundede en milepæl, idet dagens kamp mod OB var hans kamp nr. 100 i Randers FC-trøjen.

Fra 1. halvlegs start var det hurtigt hjemmeholdet, som sætter sig på spillet, og man forsøgte at stresse og presse gæsterne fra Odense i deres opspil med en høj preslinje. Randers FC-mandskabet tog teten i kampens indledning, der blandet andet bød på tre hjørnespark inden for kampens første 10 minutter, dog uden at det blev rigtigt farligt.

Herefter kom gæsterne fra OB bedre med i kampen, og det blev en mere lige affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Randers FC var mest på bolden uden at blive helt farlige, mens OB konstant lurede på at sætte hurtige omstillinger i gang. Efter 23 minutters spil måtte Randers FC-anfører Björn Kopplin tilses på banen efter en hård duel, og senere i 1. halvleg måtte anføreren desværre lade sig udskifte. Ind i stedet for ham kom sidste rundes målscorer Adam Andersson.

Selvom Randers FC langt hen ad vejen var det bedste hold i første halvleg, var det gæsterne fra OB som kunne bringe sig foran efter 28. minutters spil, da den tidligere Randers FC-spiller Baskhim Kadrii modtog bolden et godt stykke udenfor feltet, hvorefter han sendte et knastørt skud i kassen. Efter scoringen var det igen hjemmeholdet, der satte sig på spillet, og blot fire minutter senere havde Nicolai Brock-Madsen en stor hovedstødschance, som desværre blev reddet af OB's målmand. Herefter viste 100-kamps jubilaren Tosin Kehinde også sin farlighed, da han havde to gode scoringsmuligheder inden for et par minutters spil, men også de blev afvist af OB's målmand.

På trods af spil og chancer var det alligevel udeholdet, som kunne gå til pause med endnu en scoring. da OB's Charly Horneman udnyttede en OB-omstilling og bragte udeholdet foran 2-0 kort inden dommeren fløjtede til halvleg.

Der var således noget at revanchere i 2. halvleg for Randers FC, men det var ikke umiddelbart til at se fra halvlegens start, som var en meget rodet affære, hvor OB kom frem til de største muligheder.

Randers FC forsøgte at sætte mere pres på, men den største chance i kampens indledning tilfaldt OB, som tvang Patrick Carlgren ud i en pragtredning, hvor han lige akkurat fik dirigeret et hårdt skud mod fjerneste hjørne ud på stolpen.

Det var som om, at Carlgrens redning antændte Randers FC-spillerne, som herefter satte sig på kampen, og allerede 20 sekunder efter chancen til OB var Stephen Odey tæt på at reducere, men han måtte se sit skud ramme stolpen. Også dagens debutant Daniel Høegh var tæt på at komme på tavlen, men også hans forsøg blev afvist.

Randers FC-holdet kunne lugte en reducering, og for at sætte yderligere pres på skiftede Thomas Thomasberg tre mand ind på én gang efter 62 minutters spil, hvor Edgar Babayan, Filip Bundgaard og Marvin Eghoo kom på banen i stedet for Jakob Ankersen, Stephen Odey og Nicolai Brock Madsen. Indskiftningerne gav endnu større overtag til hjemmeholdet, som skabte flere store scoringsmuligheder, og 12 minutter senere kunne Marvin Egho reducere til 1-2 på oplæg af Daniel Høegh efter lidt rodet spil i feltet.

Det var tydeligt at OB-holdet var rystede, og både Randers FC-spillerne og de fremmødte fans kunne fornemme, at udligningen kom tæt på. Og det var ikke længe, at de fremmødte tilskuere skulle vente på at juble igen, da unge Filip Bundgaard efter 77 minutters spil fik udlignet til 2-2 med sin første scoring for 3F Superliga-scoring!

Efter udligningen var det igen Randers FC-mandskabet, som satte sig på spillet, og resten af kampen havde hjemmeholdet massere af muligheder for at tage alle tre point hvor Marvin Egho bl.a. havde et skud på overliggeren.

På trods af en rodet start på 2. halvleg endte det med et flot comeback af Randers FC, som også havde chancerne for at tage alle tre point, men de sidste marginaler manglede for at få endnu en scoring puttet i kassen. Ser man på hele kampen havde hjemmeholdet også fortjent alle tre point, men den sidste skarphed manglede i flere situationer. Alt i alt var det en utroligt underholdende kamp med en masse af små og store chancer af begge hold.

Kampens tilskuertal: 4004

Kampens Randers FC-spiller (valgt af fansene via Randers FC-app'en): Lasse Berg Johnsen (personligt sponsoreret af BilButikken)

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.