Del på Facebook   Print siden

Stor medieinteresse for Fodboldlinjen Randers.

Randers
Søndag 27. december 2020 kl. 17:00

Stor medieinteresse for Fodboldlinjen Randers.

.
Der har været meget stor medieinteresse for Fodboldlinjen Randers i 2020.

Stort set alle medier i Danmark, lige fra tv over radio og til de skrivende medier har omtalt linjen.

Fodboldlinjen Randers vandt den største og mest prestigefyldte idrætspris i Danmark -Danskernes idrætspris i januar måned.

Prisen blev vist på direkte tv fra Boxen i Herning med 8.000 publikummer. Det medførte efterfølgende en stor interesse fra stort set alle medier.

Man skulle så tro, at nyhedens interesse efterhånden ville forsvinde, men det modsatte er sket. Indenfor den sidste måned har P4 Østjylland formiddag haft leder af fodboldlinjen John Witting i studiet i DR-byen i Århus til et interview om linjens indhold og fremtidens udvikling.

Bladet ungdomsskolen, der udkommer til samtlige ungdomsskoler i Danmark, har et stort indslag på to sider i det seneste nummer, der udkom i november måned.

Her i december måned udkommer DIFs officielle medlemsblad Idrætsliv med tre sider omkring fodboldlinjen og dets set-up. Idrætsliv udkommer til samtlige idrætsklubber i Danmark.

Vi har spurgt Jacob Bech Andersen, der er chefredaktør på DIF magasinet Idrætsliv om hvorfor DIF fandt Fodboldlinjen Randers interessant at skrive om.

Han svarer:

”Fodboldlinjen Randers vandt i 2020 DIF, P4 og E-boks prestigefyldte pris Danskernes Idrætspris, og derfor fandt vi det interessant, at se nærmere på, hvad det var, der gjorde at så mange danskere havde stemt på lige præcis Fodboldlinjen Randers.

Jeg må bare sige, at det er helt vildt interessant det koncept som Fodboldlinjen Randers har gang i. Det er bemærkelsesværdigt, at så mange børn og unge trodser regn og blæst på mørke og meget tidlige morgener, for at spille fodbold.

Det må betyde, at man gør noget rigtigt for at vække børnenes engagement i Randers.

At man så samtidig formår at få fat i en del af de unge, som ikke spiller fodbold i en forening i forvejen, er meget imponerende. Det, at der rent faktisk er tale om et breddeprojekt, gør konceptet ekstra spændende”, slutter Jacob Bech Andersen.

Et andet medie, der har omtalt Fodboldlinjen rigtig meget er radioprogrammet P4 Østjylland-morgen der har ca. 300.000 lyttere til deres programmer om ugen.

Thomas Schmidt Nørgaard, der er vært og journalist på P 4 morgen, siger:

”Det vi altid er på jagt efter, er den gode, spændende og anderledes historie. Gerne med et godt set-up og en god lyd. Vi sender journalister ud med mikrofoner og sender direkte live til P4 morgen. Det vi møder, når vi kommer ud til træningerne kl. 6.15 om morgenen i alt slags vejr, er glade og engagerede børn og unge, der elsker at spille fodbold.

Det er engagerede trænere, der rummer alle - uanset niveau. Det lyser ud af de unge når vi interviewer dem, at det her projekt, det er bare fedt.

Det som jeg personligt synes er imponerende er hele det set-up som Fodboldlinjen Randers har opbygget. Det, at få skoler med fra hele Randers Kommune fra den største byskole og til den mindste landsbyskole, må da give et fantastisk fællesskab for kommunens folkeskoler.

Det er ikke sidste gang, vi har besøgt fodboldlinjen. Når der kommer nye tiltag, står vi klar med journalister og mikrofoner klokken 6.15 om morgenen”, slutter Thomas Schmidt Nørgaard.

Også udenlandske medier har omtalt Fodboldlinjen Randers.

Hele linjens koncept er oversat til engelsk og den engelske site Sports Marketing Network har skrevet om det. Siten har 13.000 læsere i 11 lande i verden.

John Witting siger om den store medieinteresse:

”Vi er utroligt glade for, at så mange synes, at Fodboldlinjen Randers er et så godt og så bredt koncept.

At vi er nået så langt, skyldes rigtig dygtige, engagerede trænere og rigtig gode samarbejdspartnere.

Det er også et rigtigt godt brand for folkeskolerne i Randers og Randers Kommune.

Det er den gode fortælling om initiativ, nytænkning og udvikling, der fører til den gode historie.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Randers

Idømt forvaring for grove overgreb mod datter
Idømt forvaring for grove overgreb mod datter
Randers
Flertal er positive for kunsttrappe på Thors Bakke
Flertal er positive for kunsttrappe på Thors Bakke
Randers
Rådmands Boulevard får nyt kloaksystem
Rådmands Boulevard får nyt kloaksystem
Randers
Ungdomsskolens sommerprogram
Ungdomsskolens sommerprogram
Randers
Skodmission på Justesens Plæne
Skodmission på Justesens Plæne
Randers
Besøg kanonfotografen
Besøg kanonfotografen
Randers
Randers får 10. klasse i både nord og syd
Randers får 10. klasse i både nord og syd
Randers
Færdselsuheld i krydset  Mariagervej/Langvangen
Færdselsuheld i krydset Mariagervej/Langvangen
Randers
Bevare bus 918X
Bevare bus 918X
Randers
Slagsmål i Brødregade
Slagsmål i Brødregade
Randers
Tilbudsaviser og magasiner m.m:


Regionale nyheder