-
Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Spentrup IF og Sparekassen Kronjylland fortsætter tæt parløb

Sport
Fredag 21. juni 2019 kl. 12:00

Spentrup IF og Sparekassen Kronjylland fortsætter tæt parløb

Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor. Haller og frivillighed skal fremtidssikres.

Spentrup IF (SIF) er med forlængelsen af sit samarbejde med hovedsponsor Sparekassen Kronjylland ikke bare sikret arbejdsro på sponsorsiden. De to parter, som har et mangeårigt makkerskab bag sig, har lagt nye ideer og ambitiøse planer i kakkelovnen.

– Vi fortsætter naturligvis med at have fokus på at udvikle Spentrup IF som et vigtigt fritidsaktiv i Spentrup og omegn, men vi prøver også at tænke foreningen og dens faciliteter ind i en større helhed. Både SIF og Sparekassen Kronjylland arbejder nemlig for at styrke Spentrup og det lokale samarbejde. I SIF glæder vi os derfor meget til at fortsætte med at udvikle os sammen med Sparekassen, lyder det fra foreningens formand, Ann Holmgrün.

Konkret er der blandt andet planer om en opdatering af idrætsforeningens haller.

– Både vi og Sparekassen har et ønske om at give hallerne et løft, så de bliver fremtidssikret til både foreningens og alle byens borgeres skyld. At byen har opdaterede halfaciliteter gør nemlig ikke kun, at SIF kan blive ved med at tilbyde moderne idrætsfaciliteter til alle byens børn, unge og voksne, men det åbner også op for, at hallerne kan blive brugt i mange andre sammenhænge, så de bliver udnyttet fuldt ud og tilfører nye muligheder til vores lokalområde, forklarer Ann Holmgrün.

Et nyt tiltag, som også er afledt af det fortsatte samarbejde, er en mere tydelig påskønnelse af de frivillige kræfter i SIF. Det kommer blandt andet til at ske med en ny tavle i hallen, der hver måned viser, hvem der er månedens frivillig i foreningen:

– Vi kalder det månedens skulderklap, og jeg synes, at det går fint i tråd med både SIF' og Sparekassens ønske om i højere grad at anerkende frivilligheden og de mange ildsjæle, som hver dag lægger et stort og værdifuldt stykke arbejde i at gøre en forskel for foreningen og for byen. En moderne sportshal er nemlig intet værd, hvis der ikke er ildsjæle og frivillige til at fylde den ud med liv, fællesskab og gode oplevelser for medlemmerne, fortæller Jacob Tange, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Spentrup.

– Spentrup IF er simpelthen livsnerven i Spentrup. Det er her byens børn og unge træder deres første gymnastiksko og lærer at score med en bold, her der bliver skabt nye venskaber, og her byens borgere på tværs af alder, job og interesser mødes og får rørt sig. Foreningen er et vigtigt aktiv for hele Spentrup og omegn. Det er derfor, det er så vigtigt, at vi alle bakker op om foreningen, og at vi i Sparekassen med glæde og stolthed tager et medansvar for, at haller, forening og frivillige fortsætter med at være i fin form, slutter Jacob Tange.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Sport

Randers Cykleklub af 1910 fik i flotte placeringer ved CK Århus
Randers Cykleklub af 1910 fik i flotte placeringer ved CK Århus
Sport
Randers Cykleklub af 1910 fik i lørdags en række flotte placeringer ved CK Århus landevejsløbet. Løbene blev afviklet på en kuperet rute omkring Pinds Mølle og Hørning.
Linedancemedaljer og sæsonstart
Linedancemedaljer og sæsonstart
Sport
I weekenden blev det traditionen tro til en masse medaljer til danserne fra Real LineDance ved det danske mesterskab Danish Classics i Roskilde.
Hornbæk-projekt er nu en realitet
Hornbæk-projekt er nu en realitet
Sport
"Allerede da jeg kom ind i byrådet i 2014, var der gang i snakken om et nyt
Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's
Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's "Poul Erik Beck løb"
Sport
Lørdag deltog Randers Cykleklub af 1910's ryttere i Kolding BC's "Poul Erik Beck løb". Her blev det til to flotte sejre til Christopher Johansson i U15 og Julie Alberte Schmidt i U13.
Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre
Seniordans Randers er klar til sæson nummer tre
Sport
Seniordans Randers blev stiftet den 10. maj 2017, og foreningen er nu klar til den tredje dansesæson.
Første spadestik til ny kunstgræsbane
Første spadestik til ny kunstgræsbane
Sport
Borgmester Torben Hansen fra Randers Byråd foretager onsdag den 14.
Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge
Fjordløbet: Sundhedstjek og tilskud til børn og unge
Sport
Motion og fællesskab for hele familien er i fokus til det traditionsrige cykelløb søndag den 11. august.
RC1910 rytterne viste stor styrke i Randers Bike Week
RC1910 rytterne viste stor styrke i Randers Bike Week
Sport
Rytterne fra Randers Cykleklub af 1910 viste meget stor styrke i etapeløbet Randers Bike Week, der blev kørt i forrige weekend over 4 etaper,
Festugetilbud på prøvemedlemskab
Festugetilbud på prøvemedlemskab
Sport
Fra d. 11. – 16. august kan du spille gratis golf på Randers Fjord Golfklubs Pay & Playbane.
Tillykke med udtagelsen
Tillykke med udtagelsen
Sport
Endnu et talent er udtaget
-


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld