---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Sparekassen i rødt og hvidt

Lørdag 1. december 2018 kl. 11:10

Sparekassen i rødt og hvidt
I anledning af håndbold-EM er Sparekassen Kronjyllands afdelinger i disse dage klædt i rødt og hvidt. Her afdelingen på Mariagervej i Randers.
I disse dage er det ekstra festligt at gå ind i Sparekassen Kronjyllands afdelinger. Som et led i sit hovedsponsorat af kvindelandsholdet i håndbold er alle Sparekassens medarbejdere trukket i røde fantrøjer.

Personalet bakker på den måde op om håndboldkvinderne. Afdelingerne er pyntet op med flag og balloner, og nogle af dem byder også på konkurrencer eller kage.

"Udover at det er en måde at synliggøre vores sponsorat af kvindelandsholdet på, er det tanken, at det skal gøre det ekstra festligt for vores kunder at besøge vores 53 afdelinger. Vi håber, at rigtig mange vil nyde at se deres rådgiver i lidt mere afslappet tøj end normalt, og at den festlige stemning i det hele taget vil være med til at give vores kunder et smil på læben," fortæller Pernille Kempel Jensen, der er marketingchef i Sparekassen Kronjylland.

Sparekassens afdelinger vil være kampklædte i den periode, Danmark er EM-aktuel. Startskuddet gik fredag, og forhåbentlig varer festen ved længere end til på tirsdag, hvor Danmarks spiller sin sidste kamp i den indledende runde.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.
Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld