-
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Skulderklap fra Eniig til lokale frivillige

Forside
Søndag 12. maj 2019 kl. 18:00

Skulderklap fra Eniig til lokale frivillige

Igen i år påskønner Eniig de mange midt- og nordjyske ildsjæle, som gennem deres frivillige arbejde gør en kæmpe forskel i de lokale klubber og foreninger.
Det sker gennem uddeling af fem kontante skulderklap på 10.000 kr. suppleret med 5.000 kr. til den forening, hvor han/hun har sit daglige virke.

Det lokale sports-, forenings- og kulturliv er afhængig af, at der er lokale ildsjæle, som på trods af travlhed i hverdagen altid er klar til at give en hånd med efter fyraften, i weekender og i ferier. Det ønsker Eniig at skabe større opmærksomhed om, og uddeler derfor "Årets Skulderklap 2019" til fem frivillige personligheder, som udfører et stort stykke arbejde i lokalområdet.

- De mange kræfter og den megen tid, som ildsjæle rundt omkring i landet investerer i det daglige klub- og foreningsarbejde, er med til at holde gang i både lokalområderne og foreningslivet. Steder, hvor man kan samles om fælles interesser og måske trække sig lidt tilbage fra den travle hverdag. Vi håber, at vi med priserne kan være med til at inspirere flere frivillige til at involvere sig og være aktive i det lokale arbejde, fortæller PR & presseansvarlig Henrik Højlund fra Eniig.

Det er ikke kun æren og anerkendelsen, som de frivillige får. Hvert skulderklap suppleres nemlig med 10.000 kr. til modtageren og 5.000 kr. til den klub eller forening, hvor han/hun har sit daglige virke.

I fællesskabets tjeneste
En typisk kandidat til "Årets Skulderklap" besidder et utrætteligt engagement og en vilje til gå de ekstra hundrede skridt i fællesskabets tjeneste. Og netop fællesskabet er vigtigt for Eniig, der som andelsselskab - og dermed ejet af kunderne - med prisuddelingen får en god lejlighed til at sætte spot på lokalt initiativ. At fokusere på dem, der gør en kæmpe forskel, men som ikke er i rampelyset til daglig.

– Vi synes der er behov for at skabe opmærksomhed omkring de mange, der i praksis får tingene til at ske. For det er jo fortsat sådan, at det lokale sports-, forenings- og kulturliv er helt afhængigt af, at der er nogen der vil ofre sig og gøre lidt ekstra for at gøre lokalområderne levende og aktive. Faktisk er det svært at se, hvordan det lokale klub- og foreningsliv kunne eksistere uden de frivillige, og det vil vi gerne sætte spot på og værdsætte gennem "Årets Skulderklap", siger Henrik Højlund.

Indstil én der gør en forskel
For at komme i betragtning til "Årets Skulderklap" skal man indstilles. Det kan være af kolleger, medborgere, klubkammerater eller andre, som har bemærket, at her er der en person, som gerne tager en ekstra tørn for fællesskabets skyld.

Så kender du en, som fortjener et ekstra skulderklap, så kan du indstille en kandidat til "Årets Skulderklap 2019" på eniig.dk/skulderklap. Sidste frist for indstilling er den 19. maj 2019.


Kommentarer til artiklen:
PS
Bent Eriksen, Albæk, 8930 er formand for Albæk
forsamlingshus/borgerforening
Villy Nielsen, 14-05-2019 10:23:03

Bent Eriksen, Albæk, 8930 for hans "kamp" gennem 3 år for at bevare fodboldanlæg i Albæk. Dette anlæg
vil styregruppen i "Kraftcenter Korshøj"med kommunens velsignelse, flytte til den nærliggende by,
Harridslev, hvor alt skal samles. Dette vil betyde, at vi i Albæk så kun har kirke og forsamlingshus tilba-
ge. Afgørelsen er blevet, at fodboldanlæg bliver flyt-
tet, men "kampen" har bevirket, at Albæk af Randers kommune får 1,2 mill. kr. til etablering af aktivitetshus og udendørs faciliteter


Villy Nielsen, 14-05-2019 10:13:46


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Lions Bilnøgle fandt søndag sin vinder i silende regn
Lions Bilnøgle fandt søndag sin vinder i silende regn
Forside
Vinderen af LIONS Bilnøgle blev Britta Villadsen fra Helsted.
Mit yndlingssted
Mit yndlingssted
Forside
En vinder er fundet blandt de 244 spændende og flotte tegninger, børn i alderen 6-14 år havde sendt ind til BørneKultur Ugens tegnekonkurrence, hvor temaet i år var "Mit yndlingssted".
Lyngen blomstrer ekstraordinært i år
Lyngen blomstrer ekstraordinært i år
Forside
Sidste års tørke kombineret med en våd og varm forsommer har resulteret i, at lyngen står ekstra flot i år.
Fremgang i elevtallet på Tradium
Fremgang i elevtallet på Tradium
Forside
Over 100 elever flere end sidste år har valgt at starte på en af Tradiums uddannelser.
Hver tiende har taget selfie bag rattet
Hver tiende har taget selfie bag rattet
Forside
Hver tiende dansker har taget en selfie, mens de kørte bil, og modsat hvad man måske skulle tro, er det ikke de yngste bilister, der er de værste.
Sylvester Larsen - Lille Landsby Tour 2019, kommer til Fårup
Sylvester Larsen - Lille Landsby Tour 2019, kommer til Fårup
Forside
Sylvester Larsen dropper de traditionelle spillesteder på sin kommende efterårstour, og besøger i stedet for en lang række små danske landsbyer.
Det koster 30 minutter for studerende i Aarhus at spare 2900 kroner
Det koster 30 minutter for studerende i Aarhus at spare 2900 kroner
Forside
Er studerende villige til at pendle til Aarhus kan de se frem til store månedlige besparelser. Besparelser for de studerende er nemlig kun 12 minutters transporttid væk.
Ny sundhedsklinik skal øge livskvaliteten hos de ældre beboere
Ny sundhedsklinik skal øge livskvaliteten hos de ældre beboere
Forside
Ældrecentret Thors Bakke åbnede fredag d.16. august dørene for en ny sundhedsklinik, som borgerne på ældrecentret har mulighed for at besøge på daglig basis.
Duftende sunde haverose hitter
Duftende sunde haverose hitter
Forside
Roser skal være smukke, men sundhed er mindst ligeså vigtigt. En skøn duft kombineret med sundhed er det rene guf for haveejeren.
Flere folkeskoleelever har fået længere til skole
Flere folkeskoleelever har fået længere til skole
Forside
Siden 2008 er afstanden til skole for nye folkeskoleelever blevet længere i kommunerne uden for de store byer.
-


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld