Shells rødgule farver rykker ind i Langå

30. oktober 2023
Shells rødgule farver rykker ind i Langå

Efter 15 år som UnoX-tank skifter stationsejer Ejnar Kalstrup den 1. november til Shell netværket. Med skiftet følger ikke bare nye skilte og farver, når tankstationen på Randersvej i Langå nu bliver ombygget til et fuldt udstyret Shell Express-anlæg.

For også i tankene under jorden og ved standerne er der nyheder i vente for de mange lokale bilister, der dagligt benytter tankstationen og vaskeanlægget, fortæller Ejnar Kalstrup.

Som ny Shell Express station får vi adgang til hele Shells brændstofudvalg. Det betyder, at kunderne nu også kan tanke Shell V-Power 100 oktan benzin og Shells V-Power diesel. Det er begge topkvalitetsbrændstoffer, der forebygger og fjerner sod og andre belægninger i motoren, siger han og tilføjer:

Samtidig får vores bilvask en overhaling, når den nu bliver en Shell Bilvask. Det betyder bl.a., at vi får en ny vaskemaskine med det fulde vaskeprogram fra Shell. Her følger der også ny teknologi med, så vi nu kan tilbyde nummerpladescanning og abonnement på fri bilvask for bare 149 kr. om måneden.

Ifølge Ejnar Kalstrup er der med skiftet til Shell planer om en åbningsfest. Her vil den nye Shell Express i Langå traditionen tro markere åbningen med stærkt nedsatte priser på alt brændstof. Den endelige dato for åbningsfesten er dog ikke fastlagt endnu.

44 år med samme ejer
Overgangen til netværket af danske Shell stationer er blot det seneste kapitel i en lang historie for Ejnar Kalstrup og tankstationen i Langå. Sammen med sin bror overtog han tankstationen i 1979. Dengang en Chevron-station med butik og tilhørende værksted – og med tankpasser-betjening ved standerne, som der stadig var tradition for i slutningen af 70erne.

I 1984 trådte Ejnar Kalstrup så ind i det danske brændstofselskab Metax. Et skifte, der medførte en omfattende renovering og udbygning af tankstationen med nye tanke i jorden, bygning af bilvask og etablering af highspeed-stander med diesel til lastbiler og busser. Parløbet med Metax varede i hele 24 år frem til skiftet til UnoX i 2008.

Når jeg ser tilbage, så har vi en lang historie med de få selskaber, vi har været en del af. Nu ligger vores fremtid i Shell netværket, der i dag bliver drevet af energiselskabet DCC Energi. Sammen har vi fundet en rigtig god løsning for fortsat at drive en god, lokal tankstation her i Langå. Og vigtigst af alt er, at det er en løsning, der i den grad kommer kunderne til gode, fastslår Ejnar Kalstrup.