SF i Randers har valgt spidskandidat til kommunalvalget

11. marts 2024
SF i Randers har valgt spidskandidat til kommunalvalget

Torsdag aften besluttede medlemmerne af SF Randers på en ekstraordinær generalforsamling, at byrådsmedlem Rosa Lykke Yde igen skal stå i spidsen for partiet til kommunalvalget i 2025.

Om valget siger Rosa Lykke Yde: “Jeg er så glad for, at medlemmerne i SF i Randers i går valgte at vise mig den store tillid. Jeg lover at gøre mig umage, at være inddragende, arbejdsom og kæmpe, alt hvad jeg har lært, for bedre velfærd og grønne løsninger.

“Det var ikke en svær beslutning at bakke op om Rosa igen. Vi er simpelthen så stolte af hende”, siger det nyvalgte bestyrelsesmedlem, Merete Bak Laustsen og fortsætter: “Hun er fantastisk dygtig og kæmper utrætteligt for borgerne, miljøet og kommunen som helhed”.

Rosa Lykke Yde har siddet i Randers byråd for SF siden 2019 og stiller altså op som spidskandidat, når vi igen skal stemme til kommunalvalg i november 2025.