Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

26. april 2021
Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

Af Carina Kondrup

VVS Eksperten i Randers søger en salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler, læs mere om jobbet herunder:

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten hos os får du bedre råd

VVS-eksperten har nu 31 butikker fordelt over hele Danmark og har flere på vej. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for flere dygtige salgsmedarbejdere til vores butik i Randers.

Rådgiv kunderne til den bedste løsning

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!

Få gode kolleger og et godt sammenhold

I vores butikker bliver du en del af et team hvor vi har tillid til hinanden og stoler på, at vi alle kan styre vores opgaver godt og træffe de rette beslutninger. Her får du frie rammer til at finde den løsning, der er bedst for kunden så du ser dine idéer blive til handlinger. Du bliver en del af et godt fællesskab og en virksomhed, der byder på vækst, udvikling og gode forhold samt sociale arrangementer med de andre butikker i regionen. Din nærmeste chef bliver butikschefen, der har ansvaret for 1-2 butikker.

Branchekendt med godt salgsgen

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for VVS eller måske som elektriker, men det kan også være, du har erfaring fra en grossistvirksomhed eller et byggemarked. Lige meget hvad, er det din viden om branchen, der er det afgørende for du skal kende til produkterne og de nyeste teknologier og du skal kunne præsentere dem for kunderne.

– Du er serviceminded, og du har viljen til at sikre vores kunder branchens bedste service.

– Du har gode salgsegenskaber, kan lide at tale med folk og har en åben personlighed.

– Du har fingeren på pulsen, når det kommer til alt inden for VVS- og el-artikler, herunder også miljøvenlige solcelleanlæg og energibesparende opvarmning.

– Som person er du udadvendt og motiveres af at skabe gode salgsresultater og tilfredse kunde. Samtidig er du tillidsvækkende, så man som kunde føler sig i trygge hænder, når du giver branchens bedste rådgivning.

– Du medbringer altid det gode humør, når du tager på arbejde for i teamet har vi det godt med hinanden og vægter sammenholdet højt.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så ansøg gerne snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Regionschef Lars N. Nielsen på tlf. 21 17 82 89 eller mail Larsnn@vvs-eksperten.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.