Rideskole i udvikling med ny daglig leder

25. august 2018
Rideskole i udvikling med ny daglig leder

Klubben havde i forvejen et bredt udvalg af undervisningstilbud, som var nemt at arbejde videre på og gøre endnu bedre. Det betyder at klubben nu tilbyder motorik/rideglæde hold for de 3-6 årige om lørdagen, begynderhold for de 7-9 årige med hjælp før, under og efter ridningen af klubbens undervisere inkl. lidt teori og viden om hesten og ridningen – dertil begynder og øvede hold for de øvrige aldersgrupper inklusiv et par voksenhold, hvor der både rides, hygges og flyttes grænser.

Derudover har klubben igen fået springning på elevheste, et populært tilbud og holdet blev fyldt på få dage.

For at sikre en god stab af stabile heste i alle størrelser og niveauer, har Frida også brugt sommeren på at skifte lidt ud i elevhestene og 3 nye heste er kommet til stalden og er klar til at give børn og unge en god oplevelse til hest.

Derudover har klubben ansat en underviser mere, så den har størst mulig bredde blandt underviserne og kan køre undervisning 6 dage om ugen.

Vi har allerede oplevet stor søgning til vores elevhold og en del hold er fyldte, men vi har stadig plads til flere ryttere, og skulle vi få fyldt helt op, kigger vi på muligheden for at sætte gang i flere hold, siger Frida Dorthea Bertelsen.

Åbent hus
Starten på elevskolen på Lykkeshøj og de mange nye tiltag fejres med et åbent hus arrangement søndag 26 august fra 14-16, hvor alle er velkomne til at kigge forbi.

Her vil der være mulighed for at se ridning af forskellig art, få en trækketur på en af klubbens ponyer, selv prøve kræfter med at springe over spring i mini-format og ikke mindst se alle hestene og nyde omgivelserne ved Lykkeshøj Rideklub, som ligger smukt omgivet af marker og skov i den sydøstlige del af Randers.

Man må ride i skoven, og det gør vi også flittigt brug af i elevskolen, hvor vi tit tager hestene med på en skridttur i skoven, hvilket både ryttere og hestene elsker. Og skulle det være lidt overvældende at komme udenfor for både hest og rytter, så er det altid rart at have mor eller far med på sidelinjen, slutter undervisningsansvarlig Frida Dorthea Bertelsen.

* Åbent hus, Lykkeshøj Rideklub, Lykkeshøjvej 8, 8960 Randers, søndag 26 august fra 14-16. Alle er velkomne.

* Giv RANDERSiDAG en ‘synes godt om’ på Facebook – klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.