Annonce
Del på Facebook   Print siden

Repatriering er en gevinst for den enkelte

Tirsdag 14. november 2017 kl. 10:26

Repatriering er en gevinst for den enkelte
Nicolai Estrup, Vestergade 23, Fårup - byrådskandidat og formand for Dansk Folkeparti Randers.
LÆSERBREV Af Nicolai Estrup, Vestergade 23, Fårup - byrådskandidat og formand for Dansk Folkeparti Randers.

Det er med stor ærgrelse, jeg kan læse mig til, at et ellers godt og humant tilbud kritiseres voldsomt af store dele af venstrefløjen i Randers kommune, ene og alene da forslaget kommer fra Dansk Folkeparti. Det, synes jeg, er ærgerligt.

Repatriering er et tilbud til den enkelte flygtning, tilbuddet går kort og godt ud på, at hvis den enkelte flygtning (muslim eller ej) ønsker at vende tilbage til sit hjemland, så har vedkommende, mulighed for at tage en pose penge med hjem for at starte sin tilværelse på ny.

Rent beløbmæssigt snakker vi kt. 133.000 pr. voksen og kr. 55.000kr pr. barn.

Jeg ser intet problem i, at vi som kommune videreformidler denne mulighed - hvis ikke vi skal videreformidle hvilke tilbud der forelægger for kommunens borgere, hvem skal så?

Jeg er generelt meget imod, at man i en debat går efter manden i stedet for bolden. I denne debat, finder jeg det dog hyklerisk, at borgmesterkandidat Charlotte Broman Mølbæk (SF) får det til at lyde som om, vi i Dansk Folkeparti vil tvinge folk fra hus og hjem for at sende dem tilbage til deres hjemland, intet kunne være mere forkert. Komisk bliver det dog også, når man tager i betragtning, at SF på Christiansborg selv har vedtaget denne her lov, ligesom SF i Aarhus kommune har lavet præcis samme tiltag, som vi nu kommer til i Randers.

Så skulle vi nu ikke droppe skræmmekampagnerne og lave politik i stedet?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Kommentarer til artiklen:
I Danmark hvor vi HELE tiden tudes ørerne fulde om at der skal spares, er der samtidig en lov, som udelukkende gælder for udenlandske. I denne lov som kaldes : Repatriering , er der borgerløn/en slags tidlig pension, til de som er 50 år og for raske til at ku få førtidspension, men for syge til at arbejde, de har så via denne særlige lov mulighed for mod at forlade Dk. at få overført penge til evig tid herfra. De undgår derved at skulle pines og plages i det ”barmhjertige” system, som etniske syge danske skal udsættes for med Term model m.m., da de IKKE omfattes af den usædvanlige ordning, hvis de har brug for indtægt, men er ude af stand til at forsørge sig selv pga. sygdom.
Hvorfor kan syge uarbejdsdygtige etniske danske folk ikke høre under samme specielle ordning som 50 årige, altså hvis de ligeledes forlader Dk. ?!
Den specielle ordning som længe har eksisteret for personer med anden etnisk baggrund end dansk, er mere end 100% forskelsbehandling, idet det KUN er udenlandske syge mennesker på 50 år, der kan høre under denne ordning og fra de er 55 år er det både de syge og de raske udenlandske der kan modtage denne indtægt. Det vil reelt sige, at en udenlandsk kan modtage denne borgerløn/folkepension som 55 årig, mens man som etnisk dansk må vente længere og længere, før man kan gå på pension for statens regning.
De som er udenlandske kan via repatrieringsloven modtage en STOR sum penge for at rejse fra Dk. og bosætte sig i hjemlandet. Der udbetales alt fra rejsepenge + pensioner af diverse art og endvidere penge til folk som er blevet 50 år og som IKKE har fået tildelt førtidspension fra den danske stat/kommune.
Det er en YDERST DISKRIMINERENDE ordning, der udelukkende rammer syge etniske danske mennesker, som i forvejen er pressede og truet på deres eksistens og som selv om de vil forlade Dk. og bosætte sig i de lande repatrieringsloven omfatter IKKE under nogen omstændigheder kan modtage denne form for indtægt fra den danske stat.
Kan det virkelig være rigtigt, at der skal eksistere den slags specielle ordninger udelukkende for folk med udenlandsk nationalitet ,som kan få tilsendt det der reelt kan kaldes for en slags borgerløn/tidlig pensionering på livstid?!
*Der bør virkelig køres en prøvesag ang. diskriminering og forskelsbehandling vedr. denne særlige ordning.

M.Nielsen, 01-02-2018 09:59:14

DF`s politik er jo netop en skræmmekampagne, der spiller på menneskers angst for det ukendte. Og higen efter retorisk tryghed. Jeg spørger af hjertet ( som med Frank ), hvor mange frikadeller skal der egentlig til for at du tier stille ?

Med venlig hilsen Søren
Søren Langberg, 14-11-2017 15:20:02

Jeg lytter ofte til en af mine favorit musikere, han synger om at "en fremmed blot er en ven du ikke har mødt endnu".

Information om repatriering er jo en del af oplysningspligten, så den er da soleklar.

I gårsdagens avis/tv dukkede historien om endnu en "flygtningesucces" op, hvor ikke satse bare lidt skillinger på at få dem der vil og kan integreret i vores samfund, det kan kun blive en win win.
Dem som ikke vil eller på anden vis ikke vil tage del i samfundet, kan vi jo så passende sende videre.

Nu bygger vores samfund/grundlov endvidere på en kristent grundlag med frihed og tolerance i centrum, i den store bog, er der et krystalklart skriftsted "det tilkommer ikke os at dømme levende og døde", med det i mente mener jeg at vi skal hjælpe og give folk en chance.

Vi får brug for flere hænder, det viser den demografiske udvikling, der bliver flere ældre og det kræver mere end robotter.
Vi får brug for nye netto skatteydere, for det koster.
Vores landområder trænger til tilflyttere.

Lad os i stedet få fokus på at løse problemerne med de få, der træder ved siden af hvadenten, de er etnisk danske eller fremmede og lade dem der passer sig selv og yder deres være i fred.

Husk nu at 1% af de unge begår 44% af kriminaliteten, de er til at finde.


Søren Mikkelsen, byrådskandidat liste M, 14-11-2017 15:02:16

Jeg finder det hyklerisk at man i indlægget får det til at lyde som om, at det er selve repatrieringen det drejer sig om. Ingen er vel imod muligheden for repatrieringen. Men flygtninge er lovsikret denne oplysning, og derfor er der ikke behov for yderligere oplysningskampanger. Medmindre DF selvfølgelig mener at Randers Kommune ikke lever op til lovgivningen vedr. oplysningspligten om repatriering. Men der skal selvfølgelig flyttes fokus væk fra "talmagien" vedr. hvor mange der kan "bestå" i folkeskolen, som jo blev "afsløret" i tv i går. "Sjovt" at DF, V mfl. taler om at vi skal tale Randers op, og at de så selv levere den negative omtale om Randers gang på gang.
Ole G. H. Sørensen, 14-11-2017 11:18:44


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat
Læserbrev: Hvorfor har vi en kulturpolitik i Danmark, hvor københavnske museer åbenbart er bedre end de østjyske?
Læserbrev: Hvorfor har vi en kulturpolitik i Danmark, hvor københavnske museer åbenbart er bedre end de østjyske?
Debat
Læserbrev: Våben som stueren investering
Læserbrev: Våben som stueren investering
Debat
Læserbrev: Lån er ikke opsparing!
Læserbrev: Lån er ikke opsparing!
Debat
Debat: Krig og kontanter
Debat: Krig og kontanter
Debat
Debat: Øl, CO2 og temperatur
Debat: Øl, CO2 og temperatur
Debat
Debat: Er almenvellet afhængig af fem P-pladser?
Debat: Er almenvellet afhængig af fem P-pladser?
Debat
Debat: Skat på livet suger livet ud af landet 
Debat: Skat på livet suger livet ud af landet 
Debat
Debat: SF vil forbyde bundtrawl helt
Debat: SF vil forbyde bundtrawl helt
Debat
Læserbrev: Trafik i Dronningborg
Læserbrev: Trafik i Dronningborg
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder