REMA 1000 åbner i Allingåbro om en uge

8. februar 2024
REMA 1000 åbner i Allingåbro om en uge

Om blot en uge åbner REMA 1000 sin nye butik Rougsøvej 47 i Allingåbro, hvor Asger Korgaard bliver den nye, lokale købmand. Butikken åbner i de tidligere ALDI-lokaler og bliver REMA 1000 nummer 383 i Danmark.

Torsdag den 15. februar klokken 8.00 åbner REMA 1000 i lokalerne på Rougsøvej 47 i Allingåbro. Som den nye, lokale købmand står Asger Korgaard klar til at åbne butikken i de forhenværende ALDI-lokaler på adressen.

48-årige Asger Korgaard har mere end 30 års erfaring fra detailbranchen, hvilket gør den kommende købmand i Allingåbros nye REMA 1000 til en yderst erfaren herre. De seneste par år har han holdt en pause og været væk fra købmandsbranchen, men inden da var han selvstændig købmand i REMA 1000 i Brabrand i en periode på 7 år. Nu har den garvede købmand fået muligheden for at åbne en helt ny REMA 1000 – og det glæder han sig i høj grad til:

“Jeg glæder mig til at blive den lokale købmand i Allingåbro – det er nemlig mit lokalområde. Det bliver godt endelig at kunne byde kunderne indenfor og vise dem det store stykke arbejde, der gennem længere tid har stået på i butikken. Jeg har holdt en længere pause fra branchen, men nu bliver det godt at komme i gang igen,” siger Asger Korgaard.

Selvom den erfarne købmand har været med i mange år, nyder han stadigvæk den travle hverdag i fulde drag. Ifølge ham er to dage som købmand ikke ens, og det er blandt andet den daglige dynamik, som har få ham til at vende retur til branchen:

“Efter en længere pause som købmand er jeg nu klar til at vende retur. Jeg savner faget, og med muligheden for at åbne en helt ny REMA 1000 gave det bare mening. Nu bliver det godt at komme i gang igen, og jeg ser frem til at åbne dørene. Mit team og jeg kommer i høj grad til at fokusere på at tilbyde kunderne et stort og bredt udvalg af frisk frugt og grønt hver dag. Derudover skal vi sørge for, at der altid er varer på hylderne, så kunderne ikke går forgæves. Jeg ved selv, hvor irriterende det er, når en vare er udsolgt. Og så skal det være en butik, hvor det er dejligt at komme for både medarbejderne og kunderne,” siger Asger Korgaard.

Asger Korgaard bor i Auning sammen med sin kone Natazja og deres tre fælles hjemmeboende børn.

REMA 1000 på Rougsøvej 47 i Allingåbro åbner torsdag den 15. februar klokken 8.00. Butikken bliver REMA 1000 nummer 383 i Danmark. Åbningstiderne bliver 7.00 – 21.00 alle ugens dage.