Randers Realskole søger: Lærer til matematik og naturfag

27. maj 2022
Randers Realskole søger: Lærer til matematik og naturfag

Randers Realskole søger: Lærer til matematik og naturfag i udskolingen

JOBANNONCE

Vi søger en engageret og dedikeret lærerpersonlighed til udskolingen – med hovedvægt på matematik og naturfag.

Naturfagene har en meget central rolle på Randers Realskole, og vores faciliteter og naturfagslokaler afspejler dette. Vi forventer, at du er god til at formidle din viden og din lyst til fagene. Til gengæld har vi meget at byde på – bl.a. et stærkt fagligt fællesskab og kompetente faggrupper.

ANSØGNING: Ansøgning (med alle papirer samlet i ét dokument) bedes fremsendt senest 3. juni kl. 9.00 att. Skoleleder Hans Myhrmann på: job@randersrealskole.dk

Vi holder ansættelsessamtaler medio juni, og vi forbeholder os ret til at kalde potentielle kandidater ind til samtale løbende.
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse på tlf. 8712 3230 til skoleleder Hans Myhrmann eller udviklingschef Christian Møller

Om Randers Realskole

Randers Realskole er Danmarks største privatskole – og det giver en lang række muligheder for at skabe optimale rammer, faciliteter og læringsmiljøer. Vi er en privat grundskole med klare målsætninger og solide værdier som gensidig respekt og høje krav til faglighed i undervisningen.

Vi er en traditionsrig skole med mere end 150 års historie, men vi er også en moderne skole med konstant fokus på udvikling af skolen, bl.a. under mottoet: Vi tilbyder at stille krav. Vi stiller krav til eleverne om, at de udvikler sig bedst muligt – fagligt, personligt og socialt. Vi stiller krav til forældrene om et konstruktivt samarbejde om deres børn. Sidst, men ikke mindst, stiller vi krav til os selv. Vi skal konstant gøre os umage for at kunne tilbyde den bedst mulige læring og dannelse først og fremmest gennem veluddannede og engagerede medarbejdere.