-
-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby

Forside
Mandag 20. maj 2019 kl. 09:00

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby

Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,
til sikring af de næste års byggeudstillinger.

Under navnet RANDERSBYGGER i det naturskønne Dronningborg valfarter hundredvis af interesserede ”nybyggere” uge efter uge til byggeudstillingen Randersbygger, i bydelen Dronningborg for at få inspiration til et kommende drømmehus.

Interessen for at komme på byggeudstilling er overvældende og etableringen af en udstillingsby i Randers har været en kæmpe succes.

Randersbygger åbner igen i efteråret en ny byggeudstilling søndag d. 29 september 2019, denne gang på Riddersporebakken i Dronningborg.

Randersbygger mangler byggegrunde og udvidelsesmuligheder i Dronningborg, hvis Randers skal fortsætte med at være udstillingsby.

Grundet den kæmpestore interesse, og et grundsalgsmarked der boomer, så mangler Randersbygger nye byggegrunde til fortsat, at kunne byde tusindvis af interesserede nybyggere indenfor i de flotte udstillingshuse i tiden fremover.

Derfor har vi ansøgt om en ny lokalplan nord for Tjærby Dige Allé, som indeholder 60 nye flotte byggegrunde, 21 rækkehuse og 6 kompakthuse.
Jorden til de rækkehuse og kompakthuse er allerede solgt, og der er allerede lavet aftaler om nye udstillingshuse, såfremt planen godkendes.

Flere typehusfirmaer har ønsket at være med, og derfor vil der for de kommende år, forventelig være en udvidelse med typehusfirmaer og flere udstillingshuse. Derfor er det meget presserende at Randers Kommune og politikerne er positiv indstillet på at sikre at Randers fortsat skal være byggeudstillingsby, de næste mange år frem.

Randers er attraktiv og i særdeleshed Dronningborg:

Randers ulmer af byggeaktiviteter og det har huskøber og typehusfirmaerne også fået øjnene op for. Alene i Dronningborg har der det sidste knap 2½ år været solgt 65 byggegrunde, og tendensen fortsætter. Alene i årets første kvartal er der solgt 19 byggegrunde, så det er yderst påkrævet at der allerede nu planlægges ny lokalplan, således at den store efterspørgsel kan imødekommes.

”Nybyggerne” som blev vist på TV2, fra udstykningen i Dronningborg trak ikke færre end 4.000 besøgende til åbent hus d. 24/3-19, og udsendelsen blev set af op imod 821.000 seere i ugerne hvor den rullede over TV skærmen. Alt sammen noget der har sat ekstra fokus på Randers som en fantastisk bosætningskommune og specielt for Dronningborg området.

Skæbnens time d. 23/5-2019

Det er aldrig sjovt når sådanne beslutninger er ude af ens hænder og man er afhængig af en Kommunes og politikers velvillighed.
Udviklingsudvalget har anmodningen om ny lokalplan på dagsordenen d. 23/5-2019, og forhåbentlig så vil et enigt udvalg tiltræde anmodningen, da vi snakker om vækst og branding, vel at mærke uden at der skal investeres så meget som en eneste offentlig krone.

Som projektudvikler, synes jeg jo valget er ganske let. For vil Randers Kommune fortsat være byggeudstillingsby og tiltrække nye borgere, investorer o.s.v. så bliver man nød til at arbejde positivt for anmodningen, men alt kan jo ske, men Randersbygger holder vejret og tænker positiv, for hvorfor skulle Kommunen og politikerne går imod gratis vækst og branding.


Udstykker:
EB Holding Randers ApS
V/Erik Bo Andersen
Kongelysdalen 14
8930 Randers NØ

Mobil 20209070
© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Forside

Børnehavebørn går forrest
Børnehavebørn går forrest
Forside
Vilde med fremtidens mad.
Ny struktur for den kommunale tandpleje
Ny struktur for den kommunale tandpleje
Forside
Antallet af tandklinikker bliver reduceret fra ti til fem i løbet af de kommende tre år, og samtidig bliver der afsat cirka ti millioner kroner til at renovere og ombygge klinikkerne.
Forandringer på området for specialundervisning er vedtaget
Forandringer på området for specialundervisning er vedtaget
Forside
Forandringerne vil blive gennemført løbende i de kommende tre år.
Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Renseanlæg i Spentrup har renset spildevand for sidste gang
Forside
Vandmiljø Randers lukkede fredag den 14. juni Spentrup Renseanlæg.
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Danske cyklister har sparet kloden for 1,5 mio. kg CO2
Forside
Et cykelhold fra PFA i København vandt Vi Cykler til Arbejde 2019, mens en holdkaptajn fra Fredericia kunne fejre 21 år som holdkaptajn.
Åbning af børneteaterfestival
Åbning af børneteaterfestival
Forside
Lørdag den 15. juni var Jennumparkens børnekor med til at åbne børneteaterfestival på Amfiscenen ved Randers Egnsteater.
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Østjyske elever får byggeri på skoleskemaet
Forside
Skoleelever fra Østjylland får snart mulighed for at komme ind bag hegnet på en byggeplads og prøve kræfter med bygge- og anlægsbranchens værktøj og metoder.
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Årets Asfergborger støtter det lokale handelsliv
Forside
Årets Asfergborger blev i 2018 Claus Edelgaard Nielsen. Claus har netop overrakt prisens 5.000 kroner til Støtteforeningen Vestergade 16
To Fantastiske Udstillinger
To Fantastiske Udstillinger
Forside
Fra lørdag den 29. juni til søndag den 7. juli danner Memphis Mansion rammen for to fantastiske udstillinger.
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Kom til Girls Night Out på Yesterday
Forside
Så er det endelig tid til endnu en fantastisk Girls Night Out hos Nordisk Film Biografer i Randers! Denne gang på den romantiske komedie 'Yesterday'.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld