Randers Cykleklub af 1910 har været i ilden flere steder i landet

20. maj 2023
Randers Cykleklub af 1910 har været i ilden flere steder i landet

Randers Cykleklub af 1910s ryttere har i sidste weekend været i ilden flere steder i Danmark.
Lørdag stod den på løb i Strib ved Middelfart, hvor ruten også har indlagte grus passager, hvilket desværre også betød flere defekter til RCerne.
Søndag ved der kørt børne-unge løb ved Silkeborg samt løb for alle klasser ved Ågerup i nærheden af Roskilde.

I Middelfart var der igen fart i benene på RC1910s børneryttere, og dagens bedste RC placering indkørte Rasmus Kannegaard, der vandt hovedfeltets spurt i U13, og dermed kom ind på løbets 4. plads.
Hos de yngste i U11 blev det til placeringer som hhv. nr. 9 og 11 til Viktor Gregers Rasmussen og Oskar Quottrup, mens Holger Errebo og Jens Christian Schmidt sluttede som nr. 11 og 15 efter et hårdt løb.
I U17 klassen kom Alfred Quottrup i mål som nr. 19.

I seniorrækkerne blev det til en 9. plads til Mathias Hoff i D-klassen, og i C-klassen kom Magnus Øglend i mål som nr. 14.

Søndag blev der afholdt et lidt anderledes børne-unge løb ved Silkeborg, hvor de unge ryttere efter en kort enkeltstart blev inddelt efter styrke fremfor alder.
Den konstellation passede et par af RC1910 drengene særdeles godt, og det blev til to fantastisk flotte sejre, idet fætrene Holger Errebo og Viktor Gregers Rasmussen kunne køre først over målstregen i hhv. A-gruppen og C-gruppen.

De to U15 ryttere Felix Würtz Ingvardsen og Jens Christian Schmidt havde taget turen til Fix Rødovres cykelløb, der blev afholdt på en rute ved Ågerup, og her kom feltet samlet til mål, og de to blev hhv. nr. 12 og nr. 15.
I samme løb deltog randrusianske Frederik Dupont Hougaard i U19 klassen, og her blev det til en fornem 5. plads til Frederik, der vandt hovedfeltets spurt.