Vorup Kirkevej: 55-årig mandlig bilist kørte over for rødt lys og påkørte en anden bil

112
Tirsdag 26. juli 2022 kl. 15:00

Vorup Kirkevej: 55-årig mandlig bilist kørte over for rødt lys og påkørte en anden bil
Arkivbilleder


Af Klaus Hansen

Politiet har i løbet af mandagen rapporteret disse færdselforseelser

Mandag kl. 15.36 skete der et færdselsuheld i krydset Aarhusvej/Vorup Kirkevej i Randers SV. En 55-årig mandlig bilist kom kørende ad Aarhusvej, da han i krydset ved Vorup Kirkevej kørte over for rødt lys og påkørte en anden bil, ført af en 51-årig mand. Der skete umiddelbart kun materiel skade som følge af sammenstødet. Den 55-årige mand blev sigtet for at have kørt frem for rødt lys.

Mandag kl. 06.54 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hinnerup, da en 44-årig mandlig bilist på grund af meget vand på vejen mistede herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet i midterrabatten. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet.

Mandag kl. 07.58 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Aarhus N, da en 39-årig mandlig bilist på vej ad afkørselsrampen mistede herredømmet over sin bil, hvorefter han påkørte autoværnet og snurrede rundt, så bilen endte i rabatten på den anden side af vejen. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet. Den 39-årige mand blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

Mandag kl. 19.58 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Hammershusvej i Aarhus V.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.