Vorup FB ser lyst på fremtiden

Lørdag 9. februar 2019 kl. 15:34

Vorup FB ser lyst på fremtiden
Finn Christiansen, hovedforenings-formand, Vorup FB.
LÆSERBREV Af Finn Christiansen, hovedforenings-formand, Vorup FB - på vegne af hovedbestyrelsen.

Vorup FB er stolt af og glade for, at Kultur og fritidsudvalget, byrådet og forvaltningen har overdraget pasningen af Ulvehøj idrætsanlæg til klubben.

I forbindelse med den endelige godkendelse har der været en del debat i byrådet samt en del forkerte antagelser fremme i pressen. Vorup FB ønsker at forklare hvad bevæggrunden har været for at overtage,
samt hvorledes, vi vil løfte denne opgave.

Ønsket om overtagelse bunder ikke i utilfredshed med den nuværende entreprenør, der passer anlæggene fuldt ud efter forskrifterne fra kommunen.

Det er udelukkende fordi, vi mener os i bedre stand til at løfte kvaliteten af banerne, eftersom vi er på anlægget dagligt. Vi er således i en unik situation til at vurdere, hvornår det bedste tidspunkt er for gødskning,
prikning, eftersåning m.v.

Der foreligger ikke et økonomisk incitament, da alle midler lægges i banerne. Vorup FB er i øvrigt momsregistreret.

Vi har indgået et samarbejde med OK Nygaard, hvor OK Nygaard varetager nogle af opgaverne - og klubben de øvrige. Til at varetage disse opgaver har Vorup FB ansat en fleksjobber på 3Fs overenskomst. Alt arbejde, der vedrører pasning og vedligehold af anlægget, varetages således af vores ansatte og vores samarbejdspartnere i OK Nygaard.

Hvis frivilligt arbejde benyttes i henhold til pasning og vedligehold af
anlægget, anvendes dette udelukkende til ekstraordinære indsatser udenfor den regulære plejeplan. Typisk i arbejdsweekender eller lignende.

Vorup FB glæder sig meget til at komme i gang og henstiller til alle om at kontakte klubben direkte, hvis man har spørgsmål hertil.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.