Vorup FB og XL Byg Vorup forlænger i 10 år

Randers
Torsdag 22. december 2022 kl. 16:00

Vorup FB og XL Byg Vorup forlænger i 10 år

.
Vorup FB og XL Byg Vorup forlænger deres aftale for en 10-årig periode og stadionnavnet forbliver - XL Park Vorup, Ulvehøj - de næste 10 år.

Aftalen omfatter og tilgodeser alle Vorup FBs afdelinger, som er Damefodbold, Herrefodbold, Håndbold, Tennis samt Special Olympics.

På billedet ses Hovedbestyrelsen inklusive formændene for alle afdelinger sammen med Jacob Søholm inde på banen, der fortsat hedder XL Park Vorup, Ulvehøj de næste 10 år. Eneste undtagelse er formanden for håndbold, Inge Rønne, der var forhindret pga krisemøde i Randers HK.

Vi er meget stolte over og taknemmelige for XL Bygs fortsatte engagement og meget store støtte til vores forening.

"At vi indgår en aftale, der rækker så langt ind i tiden, giver os bl.a. en mulighed for at tænke langsigtet, men også en sikkerhed i disse - for foreninger - usikre tider", siger Finn Christiansen, Formand for Hoved-foreningen i Vorup FB.

Jacob Søholm fra XL Byg Vorup udtaler: "Vi er og vil være en aktiv del af lokalområdet og for os er det naturligt at bakke op om foreningslivet. Min familie og jeg har været en stor del af Vorup FB i mange år, både som aktive spillere og ledere. Nu følger jeg mest med fra sidelinjen og er glad for at se klubben lever i bedste velgående både sportsligt men ikke mindst socialt."

Finn Christiansen, Hovedformand i Vorup FB tilføjer: "Jeg har trænet Jacob som en ung og særdeles talentfuld spiller og det glæder mig meget at han fortsat har kærlighed til klubben.

Denne aftale er med til at sikre nogle gode rammer således dagens unge spillere får mulighed til at få samme oplevelser som dengang.

Både på men ikke mindst udenfor anen."

Vorup FB har i samarbejde bureauet Conmedia produceret denne video i forbindelse med forlængelsen: Sponsorat i Superliga klassen.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.