Volstrup Golf søger en vært eller værtspar

Randers opland
Søndag 17. januar 2021 kl. 14:00

Volstrup Golf søger en vært eller værtspar

.
Restaurant Volstrup søger ny vært eller værtspar

Af Carina Kondrup

Volstrup Golf søger en vært eller værtspar, som kan hjælpe med at gøre Restaurant Volstrup endnu bedre. Læs mere herunder, hvor Volstrup Golf fortæller om jobbet:

Brænder du for at give dine gæster skønne oplevelser med god service og dejlig mad?
Brænder du for at skabe resultater på bundlinjen, og er du klar på at løbe den ekstra meter for at opnå det?
I så fald er det måske dig – eller jer - der skal hjælpe os med at gøre restauranten endnu bedre. Der er et stort potentiale for en erfaren og ihærdig person, der er klar til at kaste energi og fokus på opgaven.

Vi søger en vært – eller et værtspar – der i samarbejde med Volstrup Golf Center kan sætte et øget fokus på driften af vores restaurant.

Restauranten har lokaler i Volstrup Golf Center, som er et moderne golf center med to naturskønne baner, ferielejligheder, indendørs golfcenter, padelbane, og fiskepark. Klubhus og restauranten er med panoramaudsigt ud over banerne.

Køkkenet er velegnet til at kunne levere både a la carte og mad ud af huset. Vi har en stor kundekreds med golfklubbens medlemmer og gæstespillere, der ofte benytter restauranten. Vi har desuden syv ferielejligheder, hvor gæsterne også gerne indtager måltider i restauranten. Sidst men ikke mindst er de flotte omgivelser populære til afholdelse af alle slags fester og selskaber. Restauranten har plads til 120 gæster samt en terrasse med plads til ca. yderligere 50. Derudover er der et indendørs golfcenter, hvor der ved specielle lejligheder kan dækkes op til 300 personer.

Samarbejdet kan både være som en decideret forpagtning, men også som en ”normal” ansættelse med ”forpagtningslignende elementer” i forhold til ansvar, indflydelse, indtjeningsgrundlag m.m.

Vi forventer du/I:

• Har et godt kendskab til drift af storkøkken.
• Har overblik og kan motivere - også når det bliver hektisk
• Er udadvendt, serviceminded og glad for kontakt med gæsterne.
• Kan indgå i alle arbejdsområder i køkken samt bar, cafe og restaurant.
• Behersker dansk i skrift og tale. Sprogkundskaber i engelsk på samtaleniveau.
• Har en vis form for erfaring med salg og markedsføring.
• Er fleksibel med arbejdstid i de travle sæsonperioder.

Vi tilbyder:

• En veldrevet virksomhed med et stort uudnyttet omsætningspotentiale.
• Flotte lokaler og stort køkken.
• En samarbejdsmodel/ansættelse der kan tilpasses efter ønsker og kompetencer.
• Opstart til marts/april 2021

Vi er et dynamisk team, der brænder for vores arbejde og for vores virksomhed. Vi har brug for en medspiller og partner, som er målrettet og ambitiøs.

Send ansøgning, CV og kopi samt referencer og anbefalinger senest d. 10. februar 2021 til pernille@volstrup.dk© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.