Visionær kunderådgiver ansat i ny digital bank

Randers
Onsdag 24. november 2021 kl. 14:00

Visionær kunderådgiver ansat i ny digital bank
Danny S. Jespersen


Af Carina Kondrup

Visionær kunderådgiver ansat i ny digital bank

Danny S. Jespersen er 1. november blevet ansat som Kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands nye digitale banktilbud, KRON. Et banktilbud, der kombinerer digital smidighed og personlig rådgivning - alt sammen online.

Danny kommer med erfaring fra Danske Bank i Randers, Aarhus og de seneste 12 år som Souschef i Hammel, og han ser frem til være en del af holdet bag KRON: ”De seneste år er der sket en hæsblæsende udvikling i den finansielle sektor, og her vil KRON, med udvidede åbningstider og muligheden for at kunderne selv kan booke møder direkte i rådgiverens kalender, når det passer dem, bidrage med fleksibilitet og frihed til mange danskeres hverdag” – fortæller Danny S. Jespersen.

Den nyansatte kunderådgivers rolle bliver blandt andet at yde personlig digital rådgivning til privatkunder indenfor bolig, pension og investering, udgive webinarer og podcasts, være medvært på KRONs brugerpanel og modtage input fra kunder og netværk.

Privat bor Danny i O. Hornbæk med samleveren Anne, parrets to yngre piger og deres hund. Fritiden går især med familielivet, posten som bestyrelsesmedlem i Hornbæk Sportsforening, naturoplevelser med jagt og fiskeri samt med interessen for madlavning.

Bankmøder med en times varsel

Danny S. Jespersen brænder især for dialogen med kunderne, og derfor passer konceptet bag KRON ham særligt godt: ”Vi forpligter os til at tilbyde vores kunder et møde med ned til en times varsel, så de hurtigt kan komme videre med deres drømme i forbindelse med eksempelvis boligkøb, hvor et resolut svar fra banken kan være altafgørende” – afslutter den 40-årige kunderådgiver, Danny S. Jespersen.

Det digitale banktilbud KRON lanceres 1. december.© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.