Virker din rejseforsikring også i Danmark?

Sponsorede Artikler
Onsdag 24. juni 2020 kl. 06:30

Virker din rejseforsikring også i Danmark?
Gf Forsikring Kronjylland star klar til at hjælpe dig med forsikringer. Både på kontoret og ved besøg hjemme hos dig.


Vi spørger bare, fordi det ikke er en selvfølge. Hos GF Forsikring er det vores job, at du kan føle dig sikker. Vi ved godt, at det mest er os, der går op i forsikringer – men det er for vores medlemmers skyld.

Vi ved, at ikke alle rejseforsikringer dækker i Danmark. For os giver det mening, at du skal have erstattet en ferie i Danmark, hvis du bliver syg og må aflyse den. Det er trods alt ikke kun en ferie i udlandet, der tæller.

Danmark byder på virkelig smukke oplevelser og vidunderlig natur, som kan opleves på mange forskellige måder. Uanset hvilken ferieform du foretrækker, kan det være en fordel at få kigget på din forsikring. Som medlem hos GF Forsikring kan vi hjælpe dig, hvis du bliver syg på ferien eller kommer til skade, så I må aflyse.

En ferie i Danmark bliver bedre af at vide, at du er i gode hænder, uanset om du skal i campingvogn, sommerhus eller begiver dig ud i ferielandet på en anden måde.

Læs GF Forsikring rejsevejledning her

GF Forsikring er ikke bare et forsikringsselskab. Vi er medlemsejet, og det betyder, at vi ikke skal lave profit men tilfredse medlemmer. Derfor betyder det noget for os, at vores medlemmer forstår, præcis hvilke valg man træffer, når man forsikrer sig. Vi indgår aftaler, som vi selv skal kunne stå inde for, derfor skal det være ordentligt. Det er vigtigt, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde, fordi det betyder alverden den dag, at medlemmerne har brug for forsikringerne.

Læs GF Forsikring Bedst i Test her:

Vi er mennesker, der handler med mennesker hos GF Forsikring, derfor er det vigtigt for os at se vores medlemmer i øjnene. Egentlig giver det ret god mening, for jo bedre vi rådgiver, når du tegner en forsikring, des bedre passer dækningerne til dig og dit liv. Det giver os de bedste muligheder for at hjælpe, hvis uheldet er ude.

Derfor vil vi også opfordre nye og gamle medlemmer til at få foretaget et forsikringstjek hos os. Det kan være du har fået en ny bil, dine børn er begyndt at dyrke parkour eller du er blevet skilt? Der skal ikke ske mange ændringer, før din dækning ikke passer til dit liv.

Vi vil helst have du opdager det, før det er for sent. Du kan bare ringe til kontoret eller få en assurandør på besøg. Vi medbringer selv håndsprit, og du behøver ikke servere kaffe. Ring til os på: 72244159

Se og læs mere om GF Kronjylland KLIK HER >>>

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.