Vil du med hjem og se min affaldssamling?

Fredag 12. oktober 2018 kl. 17:15

Vil du med hjem og se min affaldssamling?
Rådhustorvet var godt besøgt, vejret var fantastisk og gratis kage går man ikke galt af. Foto: John Hyldahl


Vil du med hjem og se min affaldssamling?
Britt Møller, projektleder ved kommunen, havde travlt med at rekruttere frivillige til at gå i lydstudiet. Foto: John Hyldahl
Sjove beskeder fra skraldespandene i Randers. Randers kommune havde i dag et rullende lydstudie på Rådhustorvet hvor vi randrusianere kunne indtale nye humoristiske indslag til de talende skraldespande.

Samtidig blev vi lokket med lagkage og hindbærsnitter fra Føtex, og Randers Redningsberedskab var klar med kaffe til at skylle ned med.

Rådhustorvet var godt besøgt, vejret var fantastisk og gratis kage går man ikke galt af. Udgiften slog Føtex og 'Ren Randers' halv skade på. Vi kan godt afsløre, at både lagkage og hindbærsnitter var i orden. Vi bemærkede også enkelte i køen indtil flere gange, men der var kage nok.

Paptallerkener og servietter blev behørigt puttet i skraldespanden, og Britt Møller, projektleder ved kommunen, havde travlt med at rekruttere frivillige til at gå i lydstudiet. Lotus og Lucca afslørede ikke deres tekster, men de glæder sig til at høre skraldespandene med deres nye beskeder.

Bjarne Frandsen har i mange år samlet skidt i gaderne, nu er han pensioneret og fulgtes med Stig Andreasen, der stadig er at se om morgenen, når der bliver fejet op i midtbyen.

Det er ikke så skidt.

* Se BILLEDGALLERI på vor facebookside - klik her.

Af John Hyldahl.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.