Video gav politiet tip i voldssag

Fredag 12. oktober 2018 kl. 11:37

Video gav politiet tip i voldssag
Fra politiets døgnrapport fredag 12. oktober 2018.

* En 19-årig mand kontaktede i nat kl. 04.04 politiet, da han netop havde set en mand slå en anden mand ned foran Jagtbar i Storegade i Randers. Da politiet kom til stedet, fik de en god beskrivelse af gerningsmanden, der kort efter blev genkendt på en anden bar i nærheden. Patruljen fik mulighed for at se videovervågning igennem og på baggrund af video og vidneforklaringer, blev den 23-årige mand, der var genkendt som gerningsmanden, anholdt og sigtet for vold mod en 25-årig mand.


REMA-røver menes fundet
* Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 12.00 i Retten i Randers en 21-årig mand, der sigtes for at stå bag et røveri i Rema 1000 i Jernbanegade i Randers den 2. oktober, der var omtalt i døgnrapporten fra den 3. oktober. I forbindelse med efterforskningen af sagen faldt politiets mistanke på den 21-årige mand, der blev anholdt i går.


Færdsel
* I går kl. 18.15 skete der solouheld på Nordjyske Motorvej ved Randers. En 41-årig kvindelig bilist var endt ude i rabatten på tilkørselsvejen fra Aarhusvej. Der skete kun materiel skade ved uheldet.


* En patrulje standsede i går kl. 22.20 en knallert i Burchesgade i Randers. Den 45-årige fører af knallerten virkede beruset, hvilket en alkometertest bekræftede. Manden blev derfor sigtet for spirituskørsel og kørt med på politistationen, hvor han fik taget en blodprøve. Det viste sig desuden, at knallerten var afmeldt, hvorfor han også blev sigtet for at køre på en afmeldt knallert.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.