Viborg henter ledende overlæge i Randers

Søndag 9. september 2018 kl. 07:00

Viborg henter ledende overlæge i Randers
Carsten Søndergaard Poulsen er speciallæge i anæstesi.
Regionshospitalet Viborg har kigget til Randers i jagten på en ny ledende overlæge til afdelingen Operation og Intensiv. Ny mand ved roret fra denne uge er Carsten Søndergaard Poulsen.

Poulsen skal sammen med afdelingens oversygeplejerske lede de forandringer, som forbereder afdelingen til indflytning i hospitalets nye akutcenter.

"Det er enormt spændende at få lov at være med fra begyndelsen i så store forandringer med flytning, nye arbejdsgange og store organisationsændringer, som betyder, at vi kan præstere endnu bedre patientforløb," siger Carsten Søndergaard Poulsen.

Operation og Intensiv har 330 ansatte, herunder anæstesilæger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, serviceassistenter samt lægesekretærer. Afdelingen rummer Regionshospitalet Viborgs intensivafdeling samt operationsgang, hvor kirurger fra de forskellige kirurgiske afdelinger på hospitalet opererer hver dag.

"Operation og Intensiv i Viborg har et godt ry blandt andet om et godt arbejdsmiljø og stærk faglighed. Derfor har det længe været min drømmeafdeling, hvis der skulle opstå mulighed for at tage del i ledelsesopgaven," siger Carsten Søndergaard Poulsen.

Carsten Søndergaard Poulsen er speciallæge i anæstesi og kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge på Operation og Intensiv på RH Randers.

* Carsten Søndergaard Poulsen er 49 år og bor i Hinnerup med sin hustru og to børn.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Yderligere oplysninger:
Carsten Søndergaard Poulsen, ledende overlæge, tlf. 31106283
Lars Dahl Pedersen, hospitalsdirektør, tlf. 40313230
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.