Vi ønsker alle et godt nytår og på gensyn i Aarhus Airport!

Østjyllandidag
Torsdag 30. december 2021 kl. 12:00

Vi ønsker alle et godt nytår og på gensyn i Aarhus Airport!
Foto: Aarhus Airport


.
2021 er ved at nå sin ende, og i Aarhus Airport har året på alle måder været et spændende og udfordrende år.

Året har budt på lanceringer af flere nye destinationer end nogensinde før, og både nye flyselskaber og rejsebureauer er budt velkommen til.

Vi har i år haft fornøjelsen af at kunne byde velkommen på nye ruter til Malaga, Milano, Warszawa, Korfu, Hurghada, Sharm El Sheikh og mange flere. Det betyder, at du nu kan flyve direkte til 28 destinationer fra Aarhus Airport.

2021 var også året, hvor vi havde fornøjelsen af at byde velkommen til Braathens Regional Airlines – kaldet BRA, som trådte ind på det danske marked med ruter til Gøteborg, Stockholm og de norsk/svenske skidestinationer Trysil og Sälen.

En udvidelse af lufthavnen

Moderniseringen og udvidelsen af lufthavnen skrider også godt fremad, og dette skal løfte hele vores gæsteoplevelse og hjælpe os til at servicere flere af jer, så vi nu kan betjene hele syv gates, og byde jer velkommen i en ny Skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne.

Skulle sulten melde sig i din ventetid i lufthavnen, kan du besøge MIB's café og restaurant, som frister med smørrebrød, sandwich, salater, a la carte, økologisk kaffe og meget mere.

Vi ønsker alle et godt nytår og på gensyn i Aarhus Airport!© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.