Vi flytter - Vi er blevet for store

Forside
Fredag 16. august 2019 kl. 15:00

Vi flytter - Vi er blevet for store

Selvhjælp Randers er i rivende udvikling, og derfor er det nu tid til at flytte i nye lokaler med mere plads.

I takt med at de bliver mere og mere synlige og behovet for hjælp også er stigende, så er tiden inde for at flytte. Selvhjælp Randers hjælper årligt mange sårbare børn, unge og voksne med at håndtere svære situationer/udfordringer i deres liv. Det gør de ved hjælp af samtaleforløb, parsamtale, familiesamtaler og forskellige gruppeforløb. Selvhjælp Randers er en frivillig forening, hvor der er 55 frivillige tilknyttet til at varetage de forskellige tilbud Selvhjælp Randers tilbyder.

Selvhjælp Randers vil forsat være at finde i Randers midtby, for de flytter nemlig ikke så langt. De nye lokaler ligger i Slotscentret - Slotsgade 4, 2 sal, 8900 Randers C.

Majbritt Bargsteen udtaler: Vi er så glade, for vi har fundet nogle nye og større lokaler til Selvhjælp Randers. Lokalerne i Brødregade er sagt op, og her i august flytter vi ind i nogle lækre nye lokaler i Slotscentret. Jeg er glad for at det lykkedes mig at finde lokaler i midtbyen, da jeg synes at Selvhjælp Randers skal være en del af bybilledet og det at ligge centralt er vigtigt for os. Det er jo en fantastisk udvikling, vi har været igennem i de seneste år, og det er gået langt over forventning.



Majbritt fortsætter: Da vi flyttede ind i Brødregade november 2017, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi skulle vokse ud af lokalerne på bare to år. Men i det seneste halve år har pladsen været trang blandt medarbejdere og frivillige på kontoret, og der har været udfordringer med lokalerne. Derfor er jeg meget glad for at vi har fundet de helt perfekte lokaler, hvor der er plads til endnu mere vækst i forhold til vores brugere og nye tiltag.

Selvhjælp Randers har udover samtaleforløb og gruppe forløb også forskellige oplæg og foredrag hvor de har været nødsaget til at låne lokaler andre steder i byen. Nu har vi plads til at disse oplæg kan afholdes i vores egne lokaler og planen er at vi vil have et café område hvor forældre kan købe en kop kaffe mens de venter på deres børn tilføjer Majbritt.

I forbindelse med flytningen holder Selvhjælp Randers åbent hus fredag d. 30 august fra kl. 13-16. Alle er velkommen til at komme forbi og se deres nye lokaler. Der vil være lidt tapas, frugt og kage til alle de fremmødte.
Programmet ser således ud:

Kl. 13: Majbritt Bargsteen daglig leder af Selvhjælp Randers byder velkommen.

Kl. 13.15: Lise-lotte Leervad Larsen formand for børn og ungeudvalget og medlem af skole- og uddannelsesudvalget kommer og holder tale.
Kl. 13.30 til 16.00:

Aktiviteter for børn hvor de kan lave deres eget skriveunderlag og få tegnet et lille motiv på kinden.

Fortællerhjørne hvor børn kan lytte til oplæsning.
Musik ved Jørgen Brejnegaard som vil spille varieret guitarspil, som spænder fra alt mellem klassisk-, folkemusik, evergreens, folk og popmusik.
Vi hos Selvhjælp Randers håber, at mange har lyst til at komme forbi og se vores nye lokaler, og være med til at fejre det med os afslutter Majbritt.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.