Venstre vil noget helt andet og mere offensivt

Debat
Tirsdag 11. maj 2021 kl. 16:00

Venstre vil noget helt andet og mere offensivt

.
Pressemeddelelse:

"Venstre vil noget helt andet og mere offensivt for Randers end Socialdemokratiet".

Sådan lyder det fra Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen på dagen, hvor Venstre, som det første parti efter regeringen, fremlægger et fuldfinansieret udspil til infrastrukturaftale.

Han har de sidste måneder taget initiativ til en række møder på tværs af partierne og arbejdet målrettet for at Randers også skulle tilgodeses i en infrastrukturaftale:

"Som alle nu kan se i Venstres udspil vil vi noget helt andet og mere offensivt for Randers end Socialdemokratiet og med vores udspil er det sat i sten, at Venstre går til forhandlingerne med ønsket om tre spor til Randers.

Det er altså ikke Venstre som borgmesteren skal forsøge at overbevise, men sin partifæller i Socialdemokratiet.

Den opgave forventer jeg han løfter og så har jeg en klar forventning om at borgmesteren tager imod de velvillige toner fra Venstre og hanker op i sin egen regering ift. at tilgodese Randers." – Michael Aastrup Jensen.

I Venstres udspil kan man læse at partiet ønsker:

3 spor på E45 fra Aarhus N og til Randers.
50% statslig medfinansiering af Klimabroen i Randers.
Hængslerne på tilkørslerne ved Randers.
4 mia. kroner til støjpulje med udmøntning på konkrete projekter, herunder Randers.

Dermed går Venstre langt videre end regeringen i forhold til at forbedre infrastrukturen i Randers og Østjylland.

I regeringens udspil til infrastruktur har man hverken medtaget tre spor fra Aarhus N og til Randers, finansiering af klimabroen, og man har modsat Venstre heller ikke nævnt Randers som konkret sted for bekæmpelse af støj.

Med Venstres udspil er der dermed godt nyt for de støjramte borgere i Randers, samt de mange bilister der hver dag sidder i kø på Randers bro.

Formand for Udviklingsudvalget i Randers, borgmesterkandidat for Venstre Christian Brøns, er også glad for Venstres udspil og siger:

"Jeg er rigtig glad for at Michael har arbejdet hårdt for at få en medfinansiering af klimabroen med i Venstres udspil.

Med forslaget om medfinansiering på forhandlingsbordet, vil vi hurtigere kunne få sat gang i projektet og dermed få løst trængselsproblemerne i Randers.

Det viser at vi i Venstre har et stærkt samarbejde mellem lokale og nationale folkevalgte"


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.