Velgørenhedskoncert med Annette Heick

Randers
Fredag 30. september 2022 kl. 15:00

Velgørenhedskoncert med Annette Heick

Velgørenhedskoncert med Annette Heick
Af Carina Kondrup

Velgørenhedskoncert med Annette Heick

Onsdag den 12. oktober 2022 kl. 19.30 inviterer Rotary-klubberne i Randers publikum med til en festlig aften, hvor Randers Kammerorkester optræder sammen med sangeren Annette Heick i Værkets Koncertsal. Det bliver en aften med en stor buket sange fra et repertoire, der rækker fra den bedste popmusik til kendte og elskede musicalnumre. Koncertens overskud går til ukrainske børnefamilier i Randers og omegn.

Rotary hjælper ukrainske børnefamilier

Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell stiller sig denne aften til rådighed for Rotary-klubberne, og Annette Heick synger for et mindre honorar i den gode sags tjeneste. Foruden aftenens overskud yder Rotary-klubberne et tilskud på kr. 50.000 til de ukrainske børnefamilier. Der er i øjeblikket 309 voksne ukrainer og 177 børn i Randers Kommune, som Rotary bl.a. med velgørenhedskoncerten vil hjælpe gennem en tid, der er svær for både børn og voksne.

Annette Heick

Som datter af Keld og Hilda Heick er Annette Heick født ind i showbusiness, men siden tv-gennembruddet i 2003 med tv-figuren "Ushi Heiku" har hun selvstændigt markeret sig som bl.a. sangerinde, journalist, tv-vært, klummeskribent, brevkasseredaktør og medlem af ekspertpanelet i radioudsendelsen "Mads og Monopolet".

I de seneste ti år har Annette Heick haft hovedroller i store danske musicalopsætninger af bl.a. Wicked, My Fair Lady, Evita og Mamma Mia. Siden 1997 har Annette haft kontrakt med Disney på rollen som Andersine, og i 2011 var hun nomineret til en Robert for bedste kvindelige hovedrolle i filmen ”Olsen Banden på de bonede gulve”.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.