Velfærdslisten er klar til Kommunalvalg

KV21
Onsdag 8. september 2021 kl. 14:00

Velfærdslisten er klar til Kommunalvalg

Af Carina Kondrup

Velfærdslisten er klar til Kommunalvalg

Velfærdslisten er klar til kommunalvalget tirsdag den 16. november og præsenterer her sin kandidatliste:

"Vi har nu været klar længe, da det jo er imellem valgene, der virkelig skal knokles. Det er ikke kun, når stemmerne skal afgives, at det hele skal lyde flot og godt. Velfærdslisten kæmper for velfærden, ligegyldigt om det er valg eller ej. Velfærd frem for prestigeprojekter. Det handler om, hvad vi som kommune prioriterer. Der hersker ingen tvivl hos Velfærdslisten om spørgsmålet om prioriteringer. Vi prioriterer velfærden.

Selvfølgelig vil vi kunne kæmpe endnu hårdere, jo flere vi har siddende i byrådet. I de sidste to perioder har Velfærdslisten været repræsenteret af Kasper Fuhr Christensen, der også til dette valg er spidskandidat for Liste Æ. Men han får brug for selskab.

Derfor er Velfærdslisten klar med en kandidatliste, der består af vidt forskellige mennesker, der deler samme mål – at velfærden skal prioriteres i Randers Kommune.

Kandidatlisten ser således ud. Der tages forbehold for, at der tættere på valget kan tilføjes flere kandidater på listen.

1. Spidskandidat – Kasper Fuhr Christensen
2. Pernille Heibøll Sørensen
3. Henrik Manero Hald
4. Martin Minka Jensen
5. Luna Munk
6. Ole Gynther Heibøll Sørensen
7. Ejvind Clemmensen
8. Trine Jensen
9. Teit Nørgaard Madsen

Vi er klar til at fortsætte kampen for, at velfærden bliver prioriteret.



Velfærdslistens kandidater til KV21


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.