Valgdebat om psykisk arbejdsmiljø

Folketingsvalget 2019
Mandag 20. maj 2019 kl. 12:00

Valgdebat om psykisk arbejdsmiljø

Troels Lund Poulsen (V) og Leif Lahn (Soc.dem) mødes til debat om psykisk arbejdsmiljø hos HK Østjylland.

Til valgmødet den 21. maj kl. 17 sår vi frøene til et godt psykisk arbejdsmiljø, og spørger politikerne, hvordan de vil sikre danskerne et arbejdsliv uden stress og urimeligt psykisk arbejdspres.

God kollega karma er en af vejen til et godt psykisk arbejdsmiljø. Men hvordan vil politikerne på Christiansborg sikre danskerne et arbejdsliv, hvor de ikke går ned med stress eller oplever en psykisk nedslidning på grund af jobbet? Det får beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og beskæftigelsesordfører Leif Lahn (Soc.dem) mulighed for at svare på, når HK Østjylland afholder valgmøde om psykisk arbejdsmiljø.

Valgmødet foregår hos HK Østjylland i Brabrand.
Adresse: Sødalsparken 22, 8220 Brabrand
Dato og tid: 21. maj kl. 17

HK har i flere år dyrket KollegaKarma, blandt andet ved at kåre Danmarks Bedste Kollega. Nu sår vi frøene til et godt psykisk arbejdsmiljø for HK’erne og alle andre på det danske arbejdsmarked. De største sten på vores grund er fjernet og blomster er sået. Når de vokser op, kan alle plukke en buket, som de kan tage med til en kollega og sprede glæde. Vi kalder det Karma-blomster.

Men en buket blomster er ikke nok til at gøre noget ved de massive problemer med det psykiske arbejdsmiljø, som HK’erne og mange andre dagligt oplever på jobbet. Hver dag er op mod 17.000 danskere sygemeldt på grund af det psykiske arbejdsmiljø, og det koster samfundet op mod 14 milliarder kroner om året, at vi rammes af stress og dårlig trivsel.
Kom med til valgmøde om det psykiske arbejdsmiljø og få politikernes svar på, hvordan vi alle kommer til at trives bedre i arbejdslivet.

Program:
Kl. 17: Velkomst
Kl. 17.10: Debatten starter
Ca. kl. 18.30: HK Østjylland byder på en pølse og en vand/øl.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.