Vælgere kan trygt stemme med på valgdagen

Randers
Onsdag 10. november 2021 kl. 08:00

Vælgere kan trygt stemme med på valgdagen

Af Carina Kondrup

Vælgere kan trygt stemme med på valgdagen

Indenrigs- og Boligministeriet har sammen med Sundhedsstyrelsen udsendt en særlig vejledning til landets kommuner om sikker afvikling af valg sådan, at Corona ikke forhindrer nogen i at stemme. De 30 valgsteder i Randers Kommune er klar med trygge rammer for at stemme den 16. november. Alle valgsteder følger nemlig de gode vaner fra Sundhedsstyrelsen.

"Vi har jo et genåbent samfund, hvor det vigtige er, at vi alle holder fast i de gode vaner om at holde afstand, spritte af og lufte ud. Og sådan er det også på alle kommunens valgsteder, hvor man i løbet af valgdagen sørger for at følge de gode vaner," siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

"I forhold til til valget har vi hele tiden arbejdet med, at valget skulle afvikles med afsæt i de gode vaner, så alle trygt og roligt kan afgive deres stemme. Valget er vigtigt, fordi vi ved at sætte vores kryds får indflydelse på vores hverdag. Så selvfølgelig er vi klar til, at man trygt kan stemme med," siger Jesper Kaas Schmidt.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.