Unge rejser penge til hjælpearbejde

Onsdag 7. december 2016 kl. 15:30

Unge rejser penge til hjælpearbejde
Niklas Dahl Poulsen, Henrik Carlsen, Silvia Kærlet Christensen, Rasmus Bruhn og Julie Jasmin Bertelsen. Foto: Niklas Dahl Poulsen.
En gruppe unge står for et årligt arrangement kaldet Charity Cup. Målet er at skabe fællesskab blandt unge, og at de som fremtidens generation vil tage ansvar for omverdenen.

"Dette gør vi gennem denne årlige fodboldturnering i Arena Randers, hvor både erfarne som uerfarne, kan stille op med et fodboldhold af 4-6 spillere for blot 200 kr. og få sig en rigtig hyggelig dag med et godt formål. Turneringen har plads til i alt 32 hold, lyder det fra de unge.

Udover en god omgang fodbold, vil der også være underholdende aktiviteter udenfor banen for publikum.

"Formålet med vores event, er at støtte de svage rundt om i verden gennem frivillige donationer i forlængelse af turneringen - I år går alle donationer til Faros i Grækenland. Dette gøres gennem konkurrencer, pengedonationer, donationer af tøj samt sportsremedier og lignende, som vi derefter vil sørge for bliver sendt af sted," fortæller de.

Alle, som er med til at stable eventet på benene og drive det, er frivillige. Alle udgifter til turneringen søges dækket hos fonde og sponsorer, samt turneringsgebyr. Alle donationer går derfor udelukkende til Faros.

Projekt Faros er et flygtningecenter i Grækenland, som hjælper de mindreårige flygtninge i Athen med tøj, mad, husly, sportsaktiviteter og lignende. Mange forældreløse børn flygter til Grækenland, og der er hårdt brug for hjælp.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Niklas Dahl Poulsen, Henrik Carlsen, Silvia Kærlet Christensen, Rasmus Bruhn og Julie Jasmin Bertelsen. Foto: Niklas Dahl Poulsen.
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.