Unge fra talentskole viser forestilling om kærlighed

Randers
Lørdag 27. maj 2023 kl. 09:00

Unge fra talentskole viser forestilling om kærlighed
Foto: Martin Gundesen


Der er gratis billetter til alle, når talentskolens grundhold i starten af juni præsenterer forestillingen ”Dit hjertes Karrusel”, der er en fortælling om kærlighedens mange ansigter.

De 21 elever på grundholdet på Randers Teaters Talentskole er i alderen 17 til 30 år, og de runder sæsonen af med en afgangsforestilling om kærlighed. Skuespiller og instruktør Lilje Windbirk har undervist, og i teatrets professionelle ramme inviterer holdet nu ind til en gratis teateroplevelse. Flere af skuespillerne fra Grundholdet har også en dramatiker i maven, så i denne teatersæson har et par af eleverne, i samarbejde med Lilje Windbirk, selv skrevet teksterne til årets afgangsforestilling.

”Dit hjertes karrusel” er en fragmenteret forestilling fyldt med små hverdagssituationer, der alle kredser om temaet kærlighed. Vi mødes tilfældigt, vi dater, vi bliver forelskede, vi går fra hinanden, og vi længes efter den eneste ene. Nogle bliver gamle sammen, mens andre mødes kort og intenst. Vi åbner vores hjerter og knytter bånd, og de fleste af os slår os lidt på vejen. Husk at spænde sikkerhedsselen, for kærligheden er en rutsjetur i hjertets karrusel.

”Dit hjertes karrusel” spiller i Randers Teaters største sal den 1. og 2. juni kl. 19.30 og varer omkring 70 minutter. Alle er velkomne, og der kan hentes gratis billetter på Randers Teaters hjemmeside.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.