Undrer du dig / Skriv et indlæg og få det bragt på Randersidag.dk

Debat
Søndag 12. marts 2023 kl. 13:00

Undrer du dig / Skriv et indlæg og få det bragt på Randersidag.dk
Arkiv billede
Undrer du dig / Skriv et indlæg

Undrer du dig over noget? skriv et indlæg og få det bragt på Randersidag.dk. Indlægget kan være som et læserbrev, debatindlæg, klumme eller som et synspunkt. Skriv gerne omkring 300 ord og medsend også gerne et passende billede, og vi vil på redaktionen fluks finde en spalteplads til dit indlæg.

På Randersidag.dk elsker vi det lokale i Randers og omegn

Et område der har så meget godt og positivt at byde på. Et væld af foreninger, virksomheder, ildsjæle og en natur i den absolutte top. Men der er jo altid noget, som kan blive bedre, noget som undrer én eller oplevelser og synspunkter, som man gerne vil dele med mange andre.

Randersidag.dk besøges dagligt af mange læsere. En stor gruppe mennesker som har læst en, 10 eller mange, mange flere af de nyheder, der i månedens løb er bragt på Randersidag.dk

Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med avisens mange læsere, er det blot at gå til tasterne og sende dit indlæg. Randersidag.dk er en upolitisk lokalavis, hvor vi forsøger at dele sol og vind lige. Vi finder også gerne plads til dig og dit indlæg. Vi opfordrer naturligvis til, at tonen og sproget holdes ordentligt både i egne indlæg og i kommentar-mulighederne på andres indlæg.

Send til redaktionen på info@randersidag.dk

Har du brug for hjælp og sparring til dit indlæg er du naturligvis også meget velkommen til at skrive til os - Vi hjælper gerne med en korrektur eller med at finde et passende billede.

Til orientering er længden på denne tekst passende som minimum til et indlæg - Du må gerne skrive længere - Men måske er det så i stedet bedre at skrive to indlæg.

Vi glæder os på Randersidag.dk til at modtage dit indlæg.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.