Uggelhuse med i DM for østers

Lørdag 6. oktober 2018 kl. 11:55

Uggelhuse med i DM for østers
Lasse David Povlsen, Bageri og Bistro i Uggelhuse, er med. Povlsen har bl.a. en fortid hos Wassim Hallal på Frederikshøj Kro ved Aarhus.


Uggelhuse med i DM for østers
Lasse David Povlsen.
Otte kokke fra øverste hylde og nogle af landets bedste kommende stjerner indtager køkken og podiet og skal dyste om at lave en skaldyrsret af ypperste kvalitet. Bageri og Bistro i Uggelhuse er med.

"Vi glæder os til at byde hele Danmark velkommen til en weekend i skaldyrenes tegn, siger," borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), Morsø Kommune, hvor der dystes.

Lasse David Povlsen, Bageri og Bistro i Uggelhuse, er med. Povlsen har en fortid hos Wassim Hallal på Frederikshøj Kro ved Aarhus, men har også arbejdet på Kong Hans Kælder i København og flere andre steder. Han får selskab af Jens Bach, der er udlært på Vendia Bryghus i Hjørring – samt Theis Kaae Bekker, der er uddannet fra Restaurant Ferdinand i Aarhus.

Lasse David Povlsen og de andre kokke skal levere serveringer, hvori der indgår minimum LimfjordsØsters og LimfjordsMuslinger.

* Arrangementerne finder sted lørdag den 13. oktober 2018 fra kl. 10.00 på havnen i Nykøbing.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Vi, bageri &bistro, Uggelhuse, er så heldige/dygtige at vi er blevet udtaget til DM i østersgastronomi på Mors.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.