Ugens Vin - Le Triporteur Vaucluse Rouge IGP fra Meny Bøsbrovej

.
Torsdag 7. juli 2022 kl. 15:00

Ugens Vin - Le Triporteur Vaucluse Rouge IGP fra Meny Bøsbrovej
Købmand Jørgen Enemark står klar til at hjælpe kunderne i Meny Bøsbrovejs store vinafdeling


Af Carina Kondrup

Ugens Vin - Le Triporteur Vaucluse Rouge IGP fra Meny Bøsbrovej

Denne ugens vin har vi fundet hos Meny Bøsbrovej. Le Triporteur Vaucluse Rouge IGP er en herlig rødvin fra vinhuset Cellier des Princess i Châteauneuf-du-Pape.


Cellier des Princes blev grundlagt i 1925 af en gruppe vinbønder i Châteauneuf-du-Pape. Man går efter kvalitet og laver også vin af høj klasse udenfor Châteauneuf-du-Pape.

Le Triporteur er lavet på druer dyrket i omegnen af Châteauneuf-du-Pape. Hoveddruen er Grenache. Bouqueten er indsmigrende og har præg af kirsebær. Smagen byder på dejlige nuancer af modne bærfrugter, der fylder fint i munden og krydres en anelse i eftersmagen.

Skøn til de lyse kødretter, pasta, pizza og et glas i utide.

Du finder Ugens Vin hos Meny Bøsbrovej, Bøsbrovej 54, 8940 Randers SV

Pris for 2 flasker: 100,- kr - pr flaske 89,95 kr



Meny Bøsbrovej - en vinbutik udover det sædvanlige med en Detail Sommelier

Hos Meny Bøsbrovej finder du et bredt udvalg af vine fra hele verden og til enhver lejlighed. Købmand Jørgen Enemark Bruun står klar til at hjælpe og rådgive kunderne om, hvilke vine der passer bedst til deres ønsker:

“Vi står altid klar til en snak omkring valg af vin,” forklarer Jørgen og fortsætter:

“Det er hvad enten det er hvilken vin der passer godt til bøfferne fra vores slagter eller om det er hvilke vine der vil være bedst egnede, hvis man skal holde fest.”

“Og har man holdt fest og købt vinen hos os, så tager vi selvfølgelig de fyldte flasker retur,” slutter Jørgen.

Købmand Jørgen Enemark Bruun er særligt godt klædt på til at vejlede kunderne omkring vine; han har nemlig taget uddannelsen som Detail Sommelier fra WSET.

WSET - Wine & Spirit Education Trust - er en global organisation, som udbyder kurser og eksamener i vin. WSET er grundlagt i 1969, har i dag hovedkontor i London og er en af verdens førende udbydere af vin uddannelser.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.