Tur for alle med cyklistforbundet

Fredag 14. september 2018 kl. 07:00

Tur for alle med cyklistforbundet
Alle er velkomne uanset om man er medlem af cyklistforbundet eller ej.
Har du lyst til at komme med ud på en sensommertur til Retroworld, så pump cyklen, smør kæden - og madpakken - og mød op ved Randers Regnskov.

Programmet er en efterårscykeltur syd for Randers til Retroworld. En tur på ca. 40 km hvor hastigheden er ca. 15 km/timen.

Alle mødes ved Regnskoven kl. 10.00 og cykler via Over Romalt, Brusgård, Ølst, Hinge, til Lerbjerg, hvor Retroworld findes. Hos Retroworld er der mulighed for at købe biksemad, samt kaffe og kage (de tager kun imod kontanter) eller spise den medbragte madpakke.

På turen bliver det muligt at nyde det gode vejr og udsigterne. På hjemvejen kommer alle igennem Vissing og Værum. Undervejs gør deltagerne stop ved nogle af de små åndehuller der findes for at få lidt vand m.m.

Husk madpakke hvis du ikke vil købe Biksemad hos Retroworld. Husk også vand til turen. Sørg for en velfungerende cykel. Turlederen har lappegrej med.

* Regnskoven søndag den 23. September kl. 10.00 Alle er velkomne uanset om man er medlem af cyklistforbundet eller ej. Turleder: Flemming Nielsen & Jørgen Vork Andersen, Cyklistforbundet, Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.