Tulipkrydset lysreguleres

Randers Opland S Ø
Fredag 30. april 2021 kl. 08:00

Tulipkrydset lysreguleres
Foto: Randers Kommune


Af Carina Kondrup

Tulipkrydset lysreguleres

I slutningen af uge 18 skulle lysreguleringen i krydset Tulipvej-Hadstenvej være oppe at køre. Med den nye lysregulering af det trafikerede kryds, vil det blive lettere at afvikle trafikken i myldretiderne, hvor det har været udfordring for mange at få hul til at svinge til venstre fra Tulipvej ad Hadstenvej.

Tulipvejkrydset har været meget uheldsbelastet. De seneste fem år har Østjyllands Politi registreret 12 uheld i krydset. De fleste af uheldene er sket, fordi trafikanter fra Tulipvej ikke har overholdt deres vigepligt.

"Nu er vi endelig ved at være færdige med signalanlægget. Det har været længe undervejs, for der har været en del arbejder, der har taget noget længere tid, end vi havde regnet med," fortæller ingeniør Henrik Kaldahl fra Randers Kommunes vej og trafik afdeling:

"Vi rendte blandt andet ind i en periode med noget hård frost, så vi var nødt til at stoppe arbejdet i tre uger. Men nu er vi tæt på at kunne tænde for anlægget, som vil skabe en bedre trafikafvikling i det trafikerede kryds. Det første par uger, vil der være nogle små justeringer, så der til tider vil foregå arbejde i krydset. Det burde dog ikke forstyrre trafikken," tilføjer Henrik Kaldahl.© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.