Tre kvinder anholdt på massageklinik

Onsdag 9. januar 2019 kl. 11:54

Tre kvinder anholdt på massageklinik
Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag den 9. januar 2019.

* Østjyllands Politi var tirsdag formiddag på besøg på en massageklinik i Randers, som viste sig at tilbyde seksuelle ydelser til kunder. To thailandske kvinder på 25 og 36 år blev anholdt på udlændingeloven, da de opholder sig ulovligt i Danmark.

En tredje kvinde på 50 år, der er ejer af stedet, blev sigtet for rufferi. Under en ransagning af hendes hjem, fandt politiet desuden noget amfetamin og et større kontantbeløb. Hun blev derfor sigtet for besiddelse af narko, og pengene blev beslaglagt, da det formodes, at de stammer fra rufferi-virksomhed.

De to anholdte kvinder kan nu tilbageholdes i tre døgn på udlændingeloven. I mellemtiden skal det vurderes, om de to kvinder eventuelt er blevet handlet, eller om de skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på udvisning.


Person omkommet i brand
* En person er omkommet i en brand, der tirsdag aften brød ud i en villa på Bojesvej i Randers. Østjyllands Politi fik en anmeldelse om branden kl. 20.26, og da brandvæsen og politi kom frem, var huset overtændt, og der var kraftig røgudvikling på stedet.

Da branden var slukket, blev et lig af en person og en hund fundet i det nedbrændte hus. Af sikkerhedsmæssige årsager har det endnu ikke været muligt for politiet af efterforske branden nærmere. Der er dog foreløbigt intet, der tyder på, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med branden.

Den afdøde person er endnu ikke blevet identificeret, men Østjyllands Politi formoder på nuværende tidspunkt, at der er tale om husets enlige 82-årige mandlige beboer.

Politiet er i kontakt med de pårørende.


To mænd med hash stødte ind i specialpatruljen
* To mænd på 19 og 39 år fik tirsdag kl. 11.05 pludseligt travlt og gik meget hurtigt ned i en kælderskakt på Falkevej i Randers, da de så nogle betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje.

Desværre for de to mænd, havde patruljen set dem, og betjentene synes, at deres adfærd virkede noget mistænkelig. Derfor tog de kontakt til mændene, der begge viste sig at være påvirkede og i besiddelse af mindre mængder hash.

Mændene blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.


Færdsel
* Der skete et færdselsuheld tirsdag kl. 16.25 i krydset Grenåvej/Romalt Boulevard i Randers SØ. En 23-årig mandlig bilist og en 45-årig mandlig bilist kørte frontalt sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 23-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.


Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds - det ene i Randers:

• Jernbanegade i Randers begået mellem lørdag d. 5/1 kl. 2.53 og søndag d. 6/1 kl. 3.06

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.