Tosin Kehinde inden mulig kamp nummer 100: Danmark er et fantastisk sted at være

Randers
Lørdag 23. juli 2022 kl. 20:00

Tosin Kehinde inden mulig kamp nummer 100: Danmark er et fantastisk sted at være
Foto: RandersFC


Af Klaus Hansen

Den nigerianske hurtigløber kan søndag spille sin kamp nummer 100 for Randers FC.

Klubben satte sig sammen med ham, og tog en længere snak om blandt andet hans første tid i klubben, de største oplevelser som Randers FC-spiller og tabet af hans gode ven Per Rasmussen.


Søndag eftermiddag kan Tosin Kehinde runde en milepæl for de lyseblå. Tosin spillede sin første kamp for klubben i august 2019, og hvis han kommer på banen mod OB, kan han fejre rundt jubilæum. OB var også modstanderen i hans debutkamp for knap tre år siden.

Han fortæller i interviewet, at der ikke skulle meget til at overtale ham til at skrive under med Randers FC:

“Det krævede ikke meget at overtale mig. Jeg var ikke glad hvor jeg var, og snakkede med min bror om det. Han sagde at det var en god mulighed for mig, og at jeg ville få mulighed for at vis hvad jeg kunne. Det var en no brainer for mig.”

Han fortæller også om den store oplevelse i pokalfinalen:

"Jeg spillede egentlig ikke ret godt i den kamp, men når man står i sådan et moment, så glemmer man det. Man bliver bare glad for, at man har opnået noget som gruppe og hold. Det var en speciel dag for os alle sammen, specielt med alle de fans der kom den dag. Det føltes som om vi spillede på hjemmebane.”

En bevæget Tosin Kehinde sætter slutteligt nogle ord på tabet af hans ven Per Rasmussens. Ham og konen Karen var som en familie her i Danmark:

“Per var, og er stadig, et af de sødeste mennesker jeg har mødt i hele mit liv. Ham og hans kone Karen tog mig ind og lod mig bo hos dem. Uden den hjælp de gav mig i starten, tror jeg ikke at jeg var kommet så godt fra start. Det er som at have en familie væk fra min egen familie.”

Per Rasmussen vil blive mindet inden kampen mod OB søndag eftermiddag.

Du kan høre hele interviewet med Tosin Kehinde herunder.



Der er kampstart kl. 14:00 på Cepheus Park. Husk at du kan købe din billet til kampen på søndag her: Billetter til kampen mod OB

Tosin Kehinde er sponsoreret af E-Plaza


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.