Toppac A/S opfører ny og fremtidssikret fabrik i Sdr. Borup

Randers
Onsdag 2. december 2020 kl. 11:00

Toppac A/S opfører ny og fremtidssikret fabrik i Sdr. Borup
Visualisering: Randers ArkitektenEfter et konstruktivt samarbejde med Randers Kommunes Erhvervsservice kan Toppac A/S nu sætte gang i byggeriet af nyt domicil på Metervej i det sydlige Randers. Den nye fabrik skal optimere og fremtidssikre plastemballage-virksomheden, der forventer at kunne flytte til de nye lokaler i efteråret 2021.

"Vi har haft en rigtig god og konstruktiv dialog med Toppac A/S om deres fremtidsplaner, og jeg er glad for, at alt nu er faldet på plads, så byggeriet kan gå i gang. Det er en god nyhed for Toppac A/S, der tager et vigtigt skridt i virksomhedens videre udvikling. Og det er en god nyhed for Randers, at Toppac A/S med byggeriet investerer massivt og er med til at skabe arbejdspladser i vores kommune både nu og i fremtiden," siger borgmester Torben Hansen.

Toppac A/S producerer sprøjtestøbt emballage til fødevareindustrien og henvendte sig til Randers Kommunes erhvervsservice for godt et år siden med ønske om at udvide. Her kom forskellige forslag til placeringer og løsninger i spil. Og i foråret satte virksomheden sin underskrift på en købsaftale til den 40.000 kvadratmeter store erhvervsgrund på Metervej i Sdr. Borup, hvor fabrikken nu bliver opført.

Med placeringen på plads fortsatte dialogen om de nødvendige byggetilladelser. Og for Randers Arkitekten, der er Toppac A/S' totalrådgiver i byggeriet, viser forløbet, hvad professionel og løsningsorienteret erhvervsservice fra kommunens side kan føre til.

Tæt og effektivt samarbejde

"Hele forløbet omkring Toppacs nye domicil er et super eksempel på, hvad vi sammen kan udrette i Randers, når vi samarbejder tæt og effektivt. Her ser vi, hvordan Randers Kommunes imødekommenhed samt hastigheden i eksekvering i sidste ende konkret resulterer i flere, gode arbejdspladser til byen," siger Brian Andersen, der er indehaver af Randers Arkitekten.

Randers Kommune har for flere år siden indført én indgang for virksomheder, der har spørgsmål eller brug for sparring om alt fra køb af byggegrunde, tilladelser, udvikling i virksomheden og rekruttering af medarbejdere.

"I Randers Kommune ønsker vi at levere effektiv, professionel og løsningsorienteret service både til eksisterende og kommende virksomheder. Det betyder enormt meget for Randers Kommunes udvikling, at virksomheder placerer sig i her, og jeg glæder mig enormt meget over lysten til at investere i vores kommune. Ikke mindst i Sdr. Borup, hvor vi i løbet af det seneste år har solgt over 100.000 kvadratmeter erhvervsjord, siger Torben Hansen.

For Toppac A/S betyder grunden i Sdr. Borup, at virksomheden nu kan opføre en ny klinisk, fremsynet, innovativ fabrik og domicil på ca. 12.000 m².

Toppac A/S blev etableret i 2002 og virksomheden har i dag hovedkontor i Randers, salgskontorer i England og Benelux samt 18 distributører fordelt i Europa. Toppac er tidligere kåret som Gazelle-virksomhed tre gange og er kåret som Årets Virksomhed i Randers Kommune.

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.