Tog taske med kokain og kontanter og forsøgte at flygte

112
Torsdag 3. december 2020 kl. 11:50

Tog taske med kokain og kontanter og forsøgte at flygte
Arkiv billedeEn patrulje fra Østjyllands Politi dirigerede onsdag kl. 9.30 en bil ind til siden på Skelvangsvej i Randers NV, efter de havde fattet mistanke til, at bilisten ikke havde rent mel i posen.

Betjentene tog kontakt til den 27-årige mand bag rattet, som virkede særdeles nervøs og påvirket af stoffer. Patruljen meddelte, at han var anholdt og sigtet for narkokørsel og bad ham gå ud af bilen.
Den 27-årige greb nu en taske på forsædet og løb ud af bilen i et forsøg på at stikke af.

Han nåede dog kun ganske få meter, før betjentene fik fat i ham. Selvom den 27-årige gjorde kraftigt modstand, lykkedes det betjentene at få ham lagt i håndjern.

I den 27-åriges taske lå flere salgsposer med kokain og en del tusinde kroner i kontanter. Fundet i tasken fik politiet til at ransage mandens hjem i Randers. I en postkasse lå der flere tusinde kroner, som ligesom de andre kontanter og stofferne blev beslaglagt.

Den 27-årige blev sigtet for narkokørsel, narkosalg og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde ved at modsætte sig anholdelsen.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.