To mistænkelige mænd anholdt på Fløjstrupvej

112
Tirsdag 12. januar 2021 kl. 19:31

To mistænkelige mænd anholdt på Fløjstrupvej
Arkiv billede


.
En patrulje fattede natten til tirsdag kl. 3.20 mistanke til en mand, som gik rundt og kiggede sig omkring på Fløjstrupvej i Randers SØ. Betjentene tog kontakt til manden, og fandt ud af, at han var en 31-årig litauisk statsborger.

Han forklarede, at han havde gået flere timer på gaden, da han ikke havde et sted at bo, og at han var helt alene i Danmark. Betjentene undrede sig dog over, at manden havde meget varme hænder, hvis han virkeligt havde gået rundt hele natten med temperaturer under frysepunktet.

Patruljen fik mistanke til, at den 31-årige havde været involveret i noget kriminelt, og en hundepatrulje blev derfor tilkaldt.

Hunden snusede lidt til manden og førte derefter dens fører ned ad en grusvej, ind over en mark og ind i en nærliggende skov.

Her fandt hunden en anden 31-årig litauisk mand, der sad og gemte sig bag et træ. I stedet for at overgive sig med det samme, sparkede den 31-årige efter hunden, og det kostede ham et bid i låret.

Efter en tur på skadestuen blev han sigtet for at overtræde våbenloven, da betjentene fandt en peberspray i hans lomme. Begge mænd blev desuden sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted, og politiet efterforsker sagen nærmere for at finde frem til, hvad mændene har foretaget sig.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.