To fra Borupvænget og en fra Bakkegården hyldet

Randers
Torsdag 1. juni 2023 kl. 17:00

To fra Borupvænget og en fra Bakkegården hyldet
anette Pedersen (tv) og Lena Christensen arbejder til dagligt på Borupvænget. Nu kan de også kalde sig velfærdstalenter. Tredje randrusianske velfærdstalent er Linda Skjødt Jordan, der til dagligt arbejder på Bakkegården. Foto: Randers Kommune


Onsdag d. 24. maj 2023 blev tre medarbejdere fra omsorgsområdet i Randers Kommune hyldet for deres arbejde. Det skete på Christiansborg sammen med 97 andre nominerede.

De tre medarbejdere anerkendes for deres indsats og dedikation til at forbedre velfærden i Randers Kommune. Deres ekstraordinære engagement i forhold til både kolleger og borgere gør en mærkbar forskel.

Jeanette Pedersen er en af de tre velfærdstalenter. Det var stort med arrangementet på Christiansborg, og hun kan sagtens bruge anerkendelsen.

"Det er da dejligt at få. Jeg har tidligere været sygemeldt med stress, og derfor er det da et mega skulderklap og bevis på, at jeg gør det godt, og at det nok skal gå," fortæller hun.

Betina Bruun er leder af Plejecenter Borupvænget. Hun indstillede de to medarbejdere Jeanette Pedersen og Lena Christensen til prisen som velfærdstalenter.

"Som centerleder på Borupvænget er jeg meget stolt over, at vi har to velfærdstalenter ansat her blandt alle vores andre meget dygtige medarbejdere. De er vigtige ambassadører for faget og vores kommune. Lena og Jeanette gør en stor forskel for mange ældre mennesker hver eneste dag, og hvor er det fantastisk, at vi kan lyse på og fremhæve det. Stort tillykke til dem begge to," siger Betina Bruun.

Skaber sollys i hverdagen

Og det er netop muligheden for at gøre en positiv forskel for mange, der motiverer Jeanette Pedersen på arbejdet.

"Jeg kan godt lide kontakten og relationen til borgerne. Det virker måske lidt håbløst for nogle af dem, men vi kan faktisk få hverdagen til at fungere og skabe lidt sollys, hvor det ellers ser lidt mørkt ud," siger Jeanette Pedersen.

Anerkendelsen gives af PenSam og FOA for at hylde landets største velfærdstalenter, og det er sjette år i træk, at dette initiativ finder sted.

For at blive indstillet til Velfærdens Talenter skal man opfylde visse kriterier, herunder at arbejde inden for FOAs områder, være højst 36 år og fortjene anerkendelse for sin indsats

Flere end 400 medarbejdere var på landsplan nominerede hvoraf 100 blev udvalgt.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.