Team "Mosters piger" er vilde med Fjordløbet

Forside
Mandag 12. august 2019 kl. 07:00

Team

Caroline, Asta og Olivia deltog sammen med deres moster for første gang i det traditionsrige cykelløb, Fjordløbet, søndag den 11. august.

På trods af mange bakker og en strid vestenvind blev løbet en succes for det det seje cykelhold.

"Nogle af bakkerne var lidt hårde, men så længe vi havde vingummi i baglommerne, gik det fantastisk," sagde Louise Thomsen, der er moster til de tre piger.

Louise Thomsen har ofte deltaget i Fjordløbet. Derfor havde hun i år inviteret sine tre niecer til at træde i pedalerne sammen med hende:

"Vi er en familie, der kan lide at være aktive sammen på tværs af generationer. Nogle gange løber vi på rulleskøjter sammen eller står på ski. Derfor var det naturligt for mig at invitere pigerne med til Fjordløbet. Og det har været en fornøjelse, " sagde Louise Thomsen.

Caroline på 14 år havde ikke noget imod, at det blæste på cykelturen:

"Vejret har været tilpas. Jeg kan godt lide at cykle især sammen med min familie, men det skal ikke være for varmt, for så sveder man for meget, når man skal op ad bakkerne."

Fælles oplevelser
Deltagerne I Fjordløbet kunne vælge mellem fire forskellige ruter på henholdsvis 20, 35, 58 og 107 kilometer. Per Jensen og hans datter Diana havde for andet år i træk valgt at cykle ruten på 35 kilometer.

"Det er dejligt at få denne oplevelse sammen. Den kan vi snakke om flere gange i løbet af et år, så vi regner selvfølgelig også med at deltage næste år," sagde Per Jensen.

Familien bor i Mellerup. Far og datter havde derfor cyklet fra Mellerup til Randers midtby for at deltage i løbet:

"Jeg er vant til at cykle mange kilometer sammen med mine veninder, så cykelløbet er ikke for langt. Det er kun hyggeligt at cykle sammen med min far," sagde Diana Jensen.


© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.