Talentudviklingspris: Pris til datter såvel som til far

Randers
Tirsdag 31. januar 2023 kl. 12:00

Talentudviklingspris: Pris til datter såvel som til far
Louise Høeg, formand for Sundheds-, Idræts- og Kulturudvalget i Randers Kommune overrakte Randers Talent og Elites talentudviklingspris til Mikael Kejlstrup fra Randers BMX . Foto: Martin Albrechtsen


.
Pris til datter såvel som til far

Randers Talent og Elite uddeler også en talentudviklingspris.

Den kan gå til en træner, en leder, et hold, en forening eller organisation, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats for talentudviklingen i Randers kommune.

Eller den kan gives til en talentfuld udøver, som har haft en ekstraordinær stor fremgang i sin idræt.

I år gik prisen også til BMX-sporten - nemlig Malene Kejlstrups far, Mikael. Uden ham vil der nemlig slet ikke være en national anerkendt BMX-bane i Randers.

Mikael har nemlig designet banen på Idrætscenter Langvang. Han var ligeledes en af de centrale grundlæggere af klubben i 2017.

Randers BMX, hvor Mikael med sit enorme engagement sikrer, at talentmassen øges støt. Mikael er en dygtig træner, som kan optimere på både helheder og de små detaljer. Han gør den store forskel, for at de lokale BMX- kører kan nå hele vejen til toppen.

Med Talentudviklingsprisen følger en præmiesum på 5.000 kroner.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.