Tænk engang GF Forsikring er bedst i test

Østjyllandidag
Torsdag 18. juni 2020 kl. 20:55

Tænk engang GF Forsikring er bedst i test
GF-forsikring Kronjyllands kontor i Randers er genåbnet. Kontoret dækker Hadsten – Randers – Hobro og Hadsund området.


Tænk engang GF Forsikring er bedst i test
I december måned fik GF Forsikring ”Bedst i test ”- stemplet for bedste forsikringspakke. Vi blev vurderet på vores forsikringspakke bestående af bil, hus, indbo og ulykke.

Forbrugerrådet har ikke bare set på forsikringspakkens pris og dækning. I testen har de også vurderet kundetilfredshed og skadesbehandling. Det betyder, at du er i gode hænder fra start til slut, når du vælger GF Forsikring.

Måske er det på tide at se på, om du har de rigtige forsikringer?

Se Bedst i test: https://www.gfforsikring.dk/om-gf/test-analyser

Tænk - vi ville virkelig gerne have udbredt dette fantastiske resultat, men tiderne var ikke rigtig til det, da Corona-krisen blev den nye virkelighed i Danmark. Det går heldigvis bedre nu, og Danmark åbner langsomt op, så vi tager hul på glæden og stoltheden hos GF Forsikring.

Vi er stolte af at være et forsikringsselskab, hvor medlemmerne er tilfredse med vores måde at drive forretning på. Det virker bare bedre, at du sidder over for et menneske, når du tegner forsikringer. Vi vil ikke ”prakke” dig noget på, men det er vores job, at du får forsikret alt det, du har brug for – også det du ikke selv tænker på.

Tænk – at du kan lave en aftale på vores lokale kontor, og så hjælper vi dig med at få lavet ordentlige forsikringer med den dækning, du har brug for. Ved GF Forsikring ved vi godt, at du ikke synes, at forsikringer er det sjoveste i verden, derfor vil vi gerne hjælpe dig. Vi ved meget om forsikringer men ikke så meget om dig endnu. Det kan vi nemt ændre på.

Hos GF Forsikring er det vigtigt, at vi kender vores medlemmer, så vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, der passer til dit behov og din livssituation.

Vi er lige i nærheden på de lokale kontorer, vi har i hele regionen. Det behøver ikke at være en videnskab at have ordentlige forsikringer. Ring til os på: 72244159

Se og læs mere om GF Kronjylland KLIK HER >>>

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.