Systemcenter opkøber for tredje gang i 2021

Randers
Mandag 6. december 2021 kl. 14:00

Systemcenter opkøber for tredje gang i 2021
tv: Direktør Henrik Bache fra Gekko Data ApS sammen med Anders Bay fra Systemcenter A/S


Af Carina Kondrup

Systemcenter opkøber for tredje gang i 2021

It-virksomheden Systemcenter, som har hovedsæde i Randers, opkøber sin tredje konkurrent på otte måneder. Denne gang opkøbes it-konsulent- og rådgivningsfirmaet Gekko Data ApS fra Viborg.
De kontinuerlige opkøb med fokus på mindre virksomheder i Øst- og Midtjylland, gør det tydeligt at Systemcenter ønsker at ekspandere i Jylland.

Direktør for Gekko Data ApS Henrik Bache fortæller:

”Efter 21 år som selvstændig og en lang periode med en pandemi, der skabte isolering og hjemmearbejde, var det tid til noget nyt. Jeg savnede kollegaer og at være en del af et fællesskab. Tilfældigheder gjorde, at jeg kom i kontakt med Systemcenter A/S.

Her så jeg en god mulighed for at indtræde i omtalte fællesskab. Et fællesskab med høj faglighed og gode kollegaer. Jeg føler mig overbevist om, at jeg hos Systemcenter A/S både får mulighed for at arbejde med de systemer jeg kender, men også får mulighed for at udvikle mig både fagligt og personligt.”

Medejer af Systemcenter, Anders Bay fortæller:

”Henrik tog kontakt til os for at høre, om vi kunne have interesse i at opkøbe Gekko Data ApS. Henriks virksomhed har mange af de it-kompetencer, som vi oplever stor efterspørgsel på. Herunder konsultation og rådgivning på økonomisystemerne Uniconta, C5 og XAL. Med opkøbet følger der også viden og erfaring indenfor specielt produktionsvirksomheder.

Det er heller ingen hemmelighed, at med virksomhedens fysiske lokation i Viborg, er kundeporteføljen placeret strategisk godt, ud fra den vækststrategi vi har i Jylland. Vi glæder os til at byde Gekko Data ApS og dets kunder velkommen hos Systemcenter.”


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.